=

Egyéb

Praktikus és stílusos konyhai csempézés

Különleges és praktikus konyhát szeretne, ahol otthonosan érezheti magát, és örömét lelheti a csodaszép dizájnban is? Csempék felhasználásával sok előnyt élvezhet, ráadásul hatalmas kínálatból válogathat.

A konyha minden család életében kiemelkedő szerepet játszik, ugyanis a főzésen, sütésen kívül más tennivalókat is végezhetünk itt, akár egyszerre többféle feladat lebonyolítására is alkalmassá tehetjük. Lényeges alaposan átgondolni, hogy pontosan milyen konyhabútorokkal rendezzük be az adott helyiséget, és a falak, a padló stílusára is kiemelt figyelmet szükséges fordítani, hiszen mindezek együttes hatást érnek el. A konyhapultok burkolata kifejezetten hangsúlyos, és az ezt körülvevő fal milyensége szintén a fontos elemek közé tartozik. Nem minden embernek jut eszébe, hogy a falra esetleg ugyanazt a mintázatú burkolatot fel lehet futtatni, ami a munkalapon látható. Ha valamilyen más csempét szeretnénk, ugyancsak a pult és a konyhai bútorok közelében, választhatunk más színű és kidolgozású csempéket is, de érdemes ügyelni, hogy egységes képet adjon a konyhának.

Megéri csempét alkalmazni a konyhában, mivel:

–          Kellemes hangulatot áraszt

–          Stílusossá alakítja a kinézetet

–          Óvja a falakat a különféle szennyeződésektől

–          Igény szerint kiválasztható

–          Egyedi hatást biztosít

Sokféle anyaghoz juthatunk hozzá, amelyekről érdemes részletesen informálódni. Ahányan vagyunk, annyiféle elképzelésünk van, és elengedhetetlen a minőséget, a típusokat az árakkal összevetni.

Konyhája, és háza más helyiségeinek burkolásában is kiváló segítséget nyújtunk a Gres-Massimo Kft. munkatársaiként. Több éves tapasztalattal, ingyenes tanácsadással, garanciát vállalva teljesítjük a ránk bízottakat. A www.gres-massimo.hu oldalunkon csempék, padlólapok, burkoláshoz és berendezéshez szükséges termékek széles választéka várja.

Kölcsönözzön konyhájának egzotikus, természetes, vagy bármilyen más jellegű hatást, a csempék nagyszerű lehetőségének kihasználásával! Rendelje meg tőlünk új csempéit! Bármilyen kérdése adódik, elérhetőek vagyunk az info@gres-massimo.hu e-mail címünkön, vagy keressen fel a 06-1-4010140 –es telefonszámunkon!