=

Karrier

Promóciók és feliratozott munkaruhák – a siker titkai!

A kellemes, tavaszi idő közeledtével egyre többen indítják útnak országszerte promóciós csapataikat. Annak érdekében, hogy minél több emberhez eljusson a cég neve, tevékenységi köre és akár látásból is felismerjék a szolgáltató képviselőit, érdemes azonos munkaruhát viselniük a promotálóknak, amiken látványosan észrevehető az adott logó és/vagy felirat.

Egyre közkedveltebbé válnak a cégek által rendezett promóciós események. Ezeken a rendezvényeken betekintést nyerhetnek az érdeklődők a szolgáltató tevékenységébe, és számos ajándékot is kaphatnak, amiket céges logóval ellátva osztanak szét a rendezők. Ahhoz, hogy ne csak az egy-egy helyszínen megtartásra kerülő programra ellátogatók tájékozódhassanak, hanem az ország minden táján ismertté váljanak a cégek különféle szolgáltatásai, szükség van a szélesebb körben végzett promócióra, akár más városokat is érintve.

Az is nagyon fontos, hogy megfelelő színekben, a vállalat arculatához illő kialakításban végezzék feladatukat a kiválasztottak, a munkaruhát pedig célszerű felirattal ellátni, ami a transzfernyomás kiváló technikájával könnyen kivitelezhető.

Rengeteg előnyt sorolhatunk fel a transzfernyomás esetében:

–          Gazdaságosan alkalmazható.

–          Több szín is kivitelezhető általa.

–          Sokféle felületre használható.

–          Időálló és megbízható.

–          Hatékony és praktikus.

A nyomtatás többféle módját biztosítva, így a transzfernyomás kivitelezését is alkalmazva dolgozunk a Step Kft. kollégáiként. Nálunk minőségi termékekhez juthat, és az egyedi elképzeléseket is gond nélkül megvalósítjuk. Szitanyomás, transzfernyomás, póló feliratozás, naptár nyomtatás – ezekben mind számíthatnak ránk, és garantáljuk, hogy minden kérést rövid időn belül, precízen teljesítünk! A www.stepkft.hu weboldalon bővebb információhoz juthat, valamint elérhet minket a 06-94/345-234-es telefonszámon és az info@stepkft.hu e-mail címen!

Indítsa útnak promóciós munkavállalóit egyedi, cége nevével ellátott, a tavaszi időjárásnak megfelelő munkaruházatban! A transzfernyomás korszerű technológiáját alkalmazva tőlünk kizárólag minőségi darabokat kaphat kézbe!