=

Otthon-Lakberendezés

Raktárszoba bérlés – a biztonságos tárolás érdekében!

Életünk során többször kerülhetünk olyan szituációba, amikor személyes tárgyainkat, bútorainkat otthonunktól távol kell tárolnunk, ez lehet egy hosszabb utazás, költözés vagy egyszerűen helyhiány miatt. Fontos, hogy ameddig az átmeneti állapot tart, biztonságos és ideális megoldást találjunk.

A raktárszobák bérlése ezt a célt szolgálja! Napjainkban nagyon sokan vállalnak külföldön munkát, hosszabb, vagy rövidebb időre, és távollétük alatt nem szeretnék, ha lakásuk üresen maradna. A plusz bevétel mindig jól jön, ezért a többség amellett dönt, hogy külföldi tartózkodása alatt albérletnek adja ki otthonát, de minden személyes dolgát, ruháját nem hagyhatja a lakásban, és nem biztos, hogy az ismeretségi körben van olyan személy, akinél tárolhatják holmijaikat. A raktárszobák bérlésének lehetőségével ez a probléma megoldódik, a helyiségben csak a személyes dolgaink találhatók meg, nem kell senkihez sem alkalmazkodunk, bármikor visszatérhetünk a raktárba, saját kulcsot kapunk a bejutáshoz.

A másik, sokszor felmerülő nehézség, amikor egy nagyobb felújítás vagy költözés előtt állunk. Utóbbi esetében előfordulhat, hogy a ház megvétele után a tényleges költözéssel még várnunk kell, de előző otthonunkat már át kell adnunk az új tulajdonosnak. Ameddig nem tudjuk új lakásunkat birtokba venni, a köztes állapot alatt egy raktárszobában tárolhatjuk bútorainkat, eszközeinket. Attól nem kell tartanunk, hogy berendezéseink számára nem lenne elég hely, ugyanis különböző területnagysággal rendelkeznek a raktárhelyiségek, így igénybevétel során mi dönthetünk, hogy mekkora szobára lesz szükségünk.

Legyen szó bármilyen élethelyzetről, körülményről, a raktárszobák rendelkezésére állnak! A szolgáltatás igénybevételéért keresse cégünket, a GraphyCo Kft.-t! Bővebb információt honlapunkon, a www.maganraktar.com webcímen találhat, kérdés esetén hívjon minket bizalommal telefonon, a 06-70-944-8080-as számon, vagy írjon e-mailt az info@maganraktar.com címre! Várjuk megkeresését!