=

Életmód

Ránctalanítás: válassza ki az igényeinek megfelelő kezelést!

A ráncok sok embernek keserítik meg a mindennapjait, egyeseknél már igen fiatalon előjönnek a gödrök, a szem környéki ráncok. Ilyenkor az érintettek mindent megtesznek annak érdekében, hogy mérsékeljék az öregedés jeleit, például különböző ránctalanító krémeket használnak, azonban ezek a szépségápolási termékek nem mindenkinél biztosítanak látványos eredményt. Léteznek ránctalanítással kapcsolatos kezelések is, amikről sokan azt gondolják, hogy komoly fájdalmakkal járnak. A manapság elérhető kezelések egyáltalán nem fájdalmasak, ezért érdemes egy próbát tenni, ugyanis az emberek jelentős részének már segítettek a ránctalanítás terén!

Többféle ránctalanítással kapcsolatos szolgáltatás érhető el a különböző szépségszalonokban, esztétikai rendelőkben, így mindenki megtalálja azt a kezelést, ami megfelel számára. A választékból az egyik legnépszerűbb mostanában a tű nélküli mezoterápia. Az eljárással elő tudja segíteni a kollagén és elasztin képződését, ennek hatására sokkal feszesebb lesz a bőr a kezelt felületen. Nem véletlenül a legnépszerűbb ránctalanítással kapcsolatos kezelések közé tartozik a tű nélküli mezoterápia, ugyanis pár alkalom után látványos változást lehet észrevenni az arcbőrön. Éveket fiatalodhat, és teljesen fájdalommentes a kezelés! Emellett a rádiófrekvenciás arcfiatalítás után is egyre többen érdeklődnek. Ezzel az eljárással szintén szembetűnő végeredményt lehet elérni, és a kezelések során semmilyen kellemetlenséggel nem kell számolnia a vendégnek.

Ha felkeltettük érdeklődését az említett kezelésekkel kapcsolatban, vagy kíváncsi a forradalmi újdonságokra a ránctalanítás terén, forduljon bizalommal a New Beauty Orvos-Esztétikai és Anti-Aging Központhoz! Nálunk többféle ránctalanítással kapcsolatos kezelés közül is válogathat: legyen szó a már jól bevált tű nélküli mezoterápiáról vagy a rádiófrekvenciás arcfiatalításról, esztétikai központunkban szinte az összes, manapság elérhető fiatalító kezelést kipróbálhatja. Szerezzen bővebb információkat szolgáltatásainkról honlapunkon, amit a www.newbeauty.hu címen ér el! Kérdés esetén hívjon bennünket telefonon, a +36-30-447-7826-os számon vagy küldjön üzenetet honlapunkon keresztül, örömmel segítünk!