=

Karrier

Reklámajándékok: A nyári felső ruházat és a törölköző

Az ajándékoknak mindenki örül. Hiába úgy szól a mondás, hogy a legjobb dolog adni, azért valljuk be, hogy kapni is nagyon pozitív élmény. Az ajándékozás nem csak úgy történhet, hogy egy jeles alkalom kapcsán gondolunk a szeretteinkre, ismerőseinkre és igyekszünk a számukra valamilyen személyes jellegű ajándékot választani. Ajándékozni lehet abból a célból is, hogy a másik felé kifejezzük a megbecsülésünket, hálánkat, de azért is, hogy felhívjuk a figyelmet valamire. Ez utóbbi kategóriába tartozik például a reklámajándék is.

A reklámajándékok, ahogyan a nevükben is benne van, azért léteznek, hogy promótáljanak valamit, amivel kapcsolatban állnak. Egy cég, egy márka logójával készülnek, tehát arra hivatottak, hogy hírt adjanak az embereknek a márkáról, arra késztessék őket, hogy hűséges vásárlók maradjanak vagy, hogy jobban megismerjék az adott terméket, szolgáltatást. Érdemes egy reklámajándékot szezonálisan megtervezni és elkészíttetni.

 A nyár reklámajándékai például kétség kívül a strandoláshoz, kánikula viselethez kapcsolódó kellékek. Így például semmiképpen sem foghatunk mellé egy logózott törölközővel, amit az ember magával vihet és leteríthet a strandon, de tökéletes a nyaralás során is mosakodáshoz, zuhanyzáshoz.

A törölközőn kívül ott vannak még a strandlabdák, utazó táskák, napszemüveg, kulacsok vagy pedig kézen fekvő módon a nyári felső ruházat is. Az ajándék pólóknak mindig megvan a helyük a szekrényben, hiszen öltözködni mindenki szeret. Egy vidám színű, logózott ajándék póló jól jön sportolás, kirándulás alkalmával, de egy hétvégi programon is fel lehet venni.

A www.laurus2000.hu webshopjában széles kínálatot talál különféle nyári, szezonális reklámajándékokból, köztük felső ruházatból és törölközőből is! Akkor is keressen minket bizalommal, ha nem nyári ruházatot keres reklámajándékai számára, hanem egyéb logózható kiegészítőket! Kérdéseivel a +36 (1) 220-5488-cas telefonszámon vagy a laurusoffice@laurus2000.hu –n keressen minket bizalommal!