=

Programok

Reklámajándékok céges születésnapra készülve

Rendezvény szervezésére készül, és az önfeledt hangulat megteremtése mellett a helyszín dekorációjára, valamint az ajándékozásra is szeretne nagy figyelmet fordítani? Céges léggömbökkel, reklámajándékokkal, és egyéb meglepetésekkel teljes mértékben sikeres lehet a lebonyolítás. Legjobb, ha minden kelléket azonos helyen tudunk beszerezni.

Minden kiemelkedőbb esemény közeledtével sor kerülhet a programokkal átszőtt ünneplésre. A cégek életében az egyik ilyen alkalom a vállalat születésnapja. Ennek megtartásához több fő szempontot tanácsos figyelembe venni, az igényesség, a letisztultság és emellett a látványosság ötvözete jó eredményhez vezethet. Fontos, hogy gondot fordítsunk az apró részletekre. Kiváló ötlet céges léggömbökkel díszíteni a kiválasztott helyet, hiszen ezek igazán feldobják a hangulatot, és a cég nevét is előtérbe helyezik. Az emberek számára kedvességet jelent, ha egy kis meglepetést kaphatnak, ezért a reklámajándék külön nemes gesztusnak bizonyulhat. Ha ezekből lehetőség van több darabot ajándékozni, akkor családtagjaiknak is vihetnek belőle, amiért sokan kifejezetten hálásak. Készülődve a céges eseményre, célszerű olyan helyen beszerezni a kellékeket, ahol szinte mindent egy helyen találhatunk meg.

A BERNÁD Present Kft. lelkes dolgozóiként a legrövidebb időn belül teljesítjük a reklámajándékok, és a különféle emblémával ellátott termékek elkészítését. A céges születésnapi rendezvények jó hangulatához jelentősen hozzájárul, ha céges ajándékokkal lepjük meg az oda érkező vendégeket, és színes, céges léggömbökkel díszítjük az adott helyszínt. Mindezek gyártását bátran ránk bízhatja! Érdemes a nálunk bővelkedő kínálatból választani, és egyedülálló szolgáltatásunkat kérni, hiszen:

  • Látványterv kérhető
  • Rugalmasak vagyunk
  • Ötleteinkkel segítünk
  • Lelkiismeretesen dolgozunk
  • Kiváló minőséget biztosítunk

Amennyiben tájékozódni szeretne tevékenységeink részleteivel kapcsolatban, megtekintené reklámajándékainkat, érdemes ellátogatnia a www.bernadreklam.hu weboldalunkra! Többféle módon, más-más eszközökkel, és a legújabb technológiák alkalmazásával dolgozunk. Kreativitást, megbízhatóságot, színvonalas munkát, és tökéletes eredményt garantálunk.

Okozzon örömet munkatársai, kollégái körében a céges ajándékok nagyszerű lehetőségével! Minden rendeléssel, termékünkkel kapcsolatos kérdésére szívesen válaszolunk telefonon a 06-52-898222-es számunkon, vagy e-mailben az info@bernadreklam.hu címünkön. Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!