=

Otthon-Lakberendezés

Romantikus esték télen is: dézsafürdőzés a legjobb program!

A téli időszak nem a kültéri programokról szól, mindig hideg van, ráadásul délután már be is sötétedik, keveseknek van kedve ilyenkor kimozdulni. Azonban igény lenne rá, hogy párunkkal néha eltöltsünk egy-egy romantikus estét, viszont a kimozdulással járó macerák miatt ez a program sokszor halasztásra kerül, akár egészen tavaszig. Az egyik legjobb megoldás, ha az otthonunkba is viszünk egy kis romantikát, de nehéz lelkesedni egy kanapán elfogyasztott vacsoráért, vagy az ágyból tévézésért. Ha szeretnénk igazi exkluzív romantikus helyszínt teremteni az otthonunkból, ruházzunk be dézsafürdőre!

A dézsafürdő többfunkciós elemévé válhat udvarunknak: nyáron hűsít, télen melegít. Igazi wellness-hatást hoz az otthonunkba, hiszen különböző fürdősokkal és illóolajokkal tudjuk fokozni a fürdőzés élményét. Egyik nagy előnye, hogy megfizethető áron kivitelezhető, így ez a kis luxus a pénztárcánkat sem viseli meg, mégis rengeteg örömet okoz. Képzeljük csak el, hogy a havas téli estén nem kell kimozdulnunk, és amiatt aggódni, hogy mennyire csúszósak az utak, vajon kapunk-e helyet az étteremben, vagy csalódás lesz-e a film a moziban. Helyette eltölthetünk egy romantikus estét párunkkal a dézsafürdőnkben, ahol gyertyafénnyel még fokozhatjuk is a romantikát! Forró fürdő, csillogó havas táj: kell ennél több?

Természetesen nem csak a romantikus estéket lehet feldobni dézsafürdő segítségével, vendégek fogadásakor is népszerű, illetve a gyerekek is örömüket lelhetik benne. Ha pedig magányos relaxációra vágyunk, kényelmesen elterülhetünk a meleg, illatos vízben, miközben csodáljuk a téli tájat.

Amennyiben dézsafürdő vásárlásán gondolkozik, forduljon hozzánk bizalommal! Látogasson el honlapunkra, a www.dezsafurdo.eu oldalra, és tudjon meg még többet a dézsafürdők jótékony hatásairól! Ha kérdése van, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 20 3939 440-es, +36 70 9780 457-es telefonszámok, illetve a fonagy@dezsafurdo.eu és jozsa@dezsafurdo.eu e-mail címek valamelyikén!