=

Sztárhírek

Ryan Reynolds és Blake Lively – Titkos esküvő

Titokban vette feleségül a Zöld Lámpás sztárja, Ryan Reynolds kedvesét, Blake Lively-t, a Gossip Girl sorozat szereplőjét. Már lehetett sejteni, hogy készülőben van valami kettőjük között, hiszen közös lakást vásároltak New Yorkban, meglátogatták egymás szüleit és szinte mindent együtt csináltak.

Blake Lively és Ryan Reynolds

Blake Lively és Ryan Reynolds

A ceremóniára szeptember 9-én került sor este, amelyet egy gyönyörű, romantikus helyen tartottak, a Charlestonbeli Boone Hall birtokon. Örök hűséget fogadtak egymásnak, pontosan ott, ahol 2004-ben a Szerelmünk lapjai című filmet forgatták. A Ryan-Lively páros a Zöld Lámpás című film forgatásán habarodtak egymásba, és most egy év járás után összeházasodtak. Persze Ryan Reynolds-nak nem ez az első házassága, korábban Scarlett Johansson férje volt, akitől két év után elvált. Elmondások szerint válása után úgy nyilatkozott Reynolds, hogy soha többé nem fog megnősülni. Úgy tűnik Blake mégiscsak behálózta. A fogadást egy óriási fehér sátor alatt tartották. E jeles eseményen Blake egy jó barátnője énekelt zenekarával, Florence Welch, a Florence and the Machnine énekesnője, aki három dalt adott elő a pár tiszteletére.

Ryan egy méregdrága jegygyűrűvel lepte meg kedvesét, amelyet Lorraine Shwartz készített el a férjjelölt igényei szerint. A Celebuzz egy ékszerész segítségével utánajárt, hogy vajon mennyit is érhet a színésznő ujján csillogó ékszer, melyet szeptember 10-én a lesifotósoknak is sikerült megörökíteni. A gyűrű egy ovális csiszolású gyémánt, ami hozzávetőleg 12 karát össztömegű, attól függ, hogy volt csiszolva – mondta Adelaide Polk-Bauman, a Forevermark Diamonds munkatársa, aki kitért az árra is. – A tisztaságtól és színtől függ, azt mondanám, 1.2 millió, de közelebb van a 2 millióhoz. Úgy tűnik, különösen ragyogó” – magyarázta.

A torta megtervezésére is nagy hangsúlyt fektetett a pár. Maggie Austin sütötte a tortát, aki buja virágdíszítéseiről híres. A torta hagyományosan lépcsőzetes formát kapott, krémszínű, barackízesítésű és virágokkal díszített. Mellé apró csokoládés kuglófokat és jégkrémet rendeltek, melyek vidám üzenetekkel várták a vendégeket.

Esküvői torta

Esküvői torta

Lively ruháját illetően, egy Marchesa-darabban mondta ki a boldogító igent, melyet arany rózsahímzések, kristályok és selyemtüllők tették még káprázatosabbá. A násznép sem volt „szerényebb” ruhában, selyemruhákat készítettek nekik, amelyek szintén kristályokkal voltak hímezve. Reynolds egy egyszerű Burberryben lépett az oltár elé.

A mézesheteket egy Virgina állambeli kis településen töltötték, mely után Blake visszautazott Nem Yorkba, hogy részt vegyen a Gossip Girl legújabb részeinek forgatásán. Az újdonsült feleség elmondása szerint nagyon boldog, csak úgy ragyog. Fülig szerelmes és ezt nem rejti véka alá. Minden nap boldogan ébred fel. Saját bevallása szerint nagycsaládot szeretne, akár harminc gyereket is szülne, nyilatkozta az Allure magazinnak.

Azonban egyes híresztelések szerint Ryan és Blake esküvője csupán egy álesküvő volt, és az igazi ceremóniára csak napokkal később került sor. Bárhogyan is volt, Ryan Reynolds és Blake Lively egy pár, akár szeptember 9-én vagy utána házasodtak is össze.

 

Lemák Ági 

Idézet forrása:

http://starity.hu/magazin/31720-ujabb-hirek-blake-lively-es-ryan-reynolds-eskuvojerol/

 

 

 

Címkék: , , , , ,