=

Kultúra

Sajátítsa el a fotózás ismereteit fényképész tanfolyamon!

Szívesen tölti fotózással a szabadidejét, és egyre nagyobb kedvet érez a szakma ismereteinek elsajátítása iránt? Komolyabban foglalkozna ezzel a tevékenységgel? Könnyedén megszerezheti a nélkülözhetetlen ismereteket, ha fényképész tanfolyamra jelentkezik. Nem kell aggódnia az időbeosztás miatt, ugyanis találhat olyan fotósulit, ahol egyéni elfoglaltságai mellett is részt vehet az oktatáson.

A különleges látásmódunk kifejezésére is alkalmas fotózás már a mindennapjaink részévé vált. Szinte bárhol és bármikor készíthetünk különféle képeket, és ezeket rendkívül gyorsan meg is oszthatjuk másokkal. Jelenthet számunkra egyedülálló hobbit, de érdeklődhetünk a profi fényképezés iránt is. Ha örömünket leljük abban, hogy legtöbb időnket fotózással töltjük, érdemes elgondolkodnunk egy fényképész tanfolyam lehetőségén. Szakmabeliekkel találkozhatunk, elismert szakemberektől tanulhatunk, valamint kiváló gépekkel gyakorolhatunk, ha fotósuliba iratkozunk. A fényképész tanfolyam sikeres elvégzését követően akár hivatásunkká is válhat ez a nagyszerű tevékenység.

Sokrétű gyakorlati képzéssel, magas színvonalú elméleti oktatással várjuk fényképész tanfolyamunkon. Rendkívüli kedvezményben részesítjük, amennyiben a hónap végéig jelentkezik hozzánk! Kezdőként és gyakorlattal rendelkezve is beiratkozhat fotósulinkba, ahol az órák idejére díjmentesen biztosítjuk a szükséges fényképezőgépet és tartozékait. Professzionális fotófelszerelések használatára szintén lehetőséget nyújtunk. Munkavégzés, és más képzés mellett is sikeresen elvégezheti a fényképész tanfolyamot, ugyanis az eltérő időbeosztásokhoz alkalmazkodva tartjuk a gyakorlati órákat. Szerezzen bővebb információt fotósulinkról, és a jelentkezés feltételeiről a www.digitalisfototanfolyam.hu internetes oldalunkon!

Foglalkozzon nap, mint nap azzal a tevékenységgel, amit a legjobban szeret! Fotózzon profi módon, és kamatoztassa tudását! Vegyen részt Ön is magas színvonalú fényképész tanfolyamunkon! Kérjen bővebb információt, és jelezze érdeklődését felénk a 06-20-390-1560-as telefonszámon vagy a csaba@csabamail.hu e-mail címen!