=

Anyaság

Segítség: A gyerek piercinget akar!

Sokunkban ragadt meg az ellenérzés a piercingeket illetően, a rossz élmények, általunk nem kedvelt emberek, vagy talán a stílus miatt, amit képviselt. Régebben a rockerek, a metál kedvelői, vagy az általános ízlésnél kissé merészebb stílusú fiúk és lányok viseltek piercingeket. Nem is csoda, hiszen bevállalósnak kell lenni ahhoz, hogy a testünk valamelyik részét kilyukasszák, hogy aztán egy nemesfém, műanyag, fa, vagy egyéb anyagból készült dolgot rakjanak bele. Lényegében valóban ennyiből áll a különféle piercingek megszerzése. De féljünk-e tőle? Mikor gyermekünk belép a serdülőkorba, az már önmagában egy félelmetes dolog egy szülő számára. Önállóbbá válik, kevésbé keresi a társaságunkat és pimaszabb is.

Természetes dolog, ha egy serdülő elkezdi felfedezni a világot, melyben él. Elkezd érdeklődni az őt körülvevő, számára újdonságoknak számító szokásokról, lehetőségekről. Amint meglát egy igényes köldökpiercinget és tetszik neki, valószínűleg ő is szeretne majd hasonlót. Azonban ha egy igénytelen, ápolatlan, rossz stílusú, esetleg nála idősebb embert lát tele orrpiercinggel, szájpiercinggel és egyéb furcsaságokkal és nem tetszik neki, lehet, hogy visszatartja majd őt attól, hogy ő is ilyet csináltasson. Az egész arról szól, hogy gyermekünk mit milyen kontextusban fedez fel magának.

Ha szeretnénk, akkor felügyeletünk alatt választhatja ki magát a piercinget, és olyan helyre vihetjük el gyermekünket, ahol biztonságos és precíz munkát végeznek. Természetesen nem kell neki megengedni mindent, de rajtunk múlik, hogy mekkora ingerküszöbbel álunk a dologhoz.

Azáltal tehát, hogy megengedjük gyermekünknek ezt a különleges testékszer viselési formát, több dologban előnyre tehetünk szert: gyermekünk szemében jó szülőként mutatkozunk be, nem fog neheztelni, amiért nem engedjük őt az önmegvalósulás útjára lépni, de mégis a kezünkben tarthatjuk az irányítást és felügyelhetjük az egész procedúra menetét.

Biztonságos és garantáltan jó minőségű piercingekért látogasson el weboldalunkra és tekintse meg webáruházunkban a megannyi fajtájú, formájú, anyagú piercingjeinket: www.piercingrendeles.hu! Kérdésével, kérésével hívjon minket bátran a 06 70 600 09 99-es, vagy a 06 70 600 10 11-es telefonszámaink egyikén!