=

Programok

Seholsziget, ahol az élmények születnek! – Különleges őszi kikapcsolódás kicsiknek és nagyoknak!

Itt a nyár vége, ami egy új időszak kezdetét is jelenti, vagyis elérkezett sokak kedvenc évszaka, az ősz. Ilyenkor nem kell végleg búcsút mondani a kinti programoknak, kirándulásoknak, hiszen az időjárás igazán kedvező ebben az időszakban, ezért használja ki az őszt és látogasson el diákjaival, vagy családjával a Seholsziget Élményparkba!

A Seholsziget Élménypark hű a nevéhez, hiszen a valódi élmények létesítményünkben születnek, mindezt számos látogatói vélemény alapján bátran kijelenthetjük. Élményparkunk kicsiknek és nagyoknak is kellemes kikapcsolódást biztosít, mindezt úgy, hogy közben hasznos információkkal gazdagodnak a vendégek, hiszen nemcsak önfeledt játékra van lehetőség a park területén, hanem számos mesterséggel is megismerkedhetnek a látogatók a kézműves foglalkozások során!

Mi, a Seholsziget Élményparkban figyelembe vesszük az aktualitásokat, a szezonális ünnepeket, ezért mindig ehhez igazodva alakítjuk ki havi programjainkat, így visszatérő látogatóink soha nem vesznek részt ugyanazon a programon, hiszen élményparkunk egyik legfőbb célja a változatosság!

A park jellegzetes látványossága a mesesziget, ahol a kicsik önfeledten szórakozhatnak, miközben mozgásuk, kreativitásuk és fantáziaviláguk is fejlődik!

Az élményparkba látogatók nemcsak kreatív foglalkozásokon, játszóházakban kapcsolódhatnak ki, hanem megismerkedhetnek a természettel és az állatvilággal is, így lehetőség van alpaka programon, vagy akár lovaglás oktatáson is részt venni!

Ha izgalmas őszi programokon szeretne családjával, vagy iskolás csoportjával kikapcsolódni, válassza a Seholsziget Élményparkot! Szeretettel várjuk szüreti hétvégénkre vagy a gesztenye ünnepre! További információkért, tájékoztatásért keresse fel honlapunkat a www.seszi.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-20-329-2422-es számon vagy érdeklődjön e-mailen az info@seszi.hu címen!