=

Divat-Trend

Séta vagy suhanás? A gurulós cipővel gyerekeknek mindkettő lehetséges!

A gyerekek szeretnek olyan eszközökkel közlekedni, mint a bicikli, a roller, a gördeszka vagy a görkorcsolya. Egyszerűen gyorsabb és vidámabb módja a haladásnak, mint a mezei gyaloglás, ésszerű keretek között használva biztonságos is. Ám a gurulós jelleget ma már cipőkben is viszontlátjuk. A szemfüles tervezésnek köszönhetően a gurulós cipők gyerekeknek többet tudnak, mint a sima utcai cipők.

A gurulós cipők gyerekeknek egyszerűen sokkal szórakoztatóbb és izgalmasabb viseletnek bizonyulnak, mintha csak a gyaloglást választaná valaki. A cipő kialakítása és tervezése természetesen lehetővé teszi, hogy viselőjének legyen választási lehetősége. Ha éppen valamiért a gyaloglás praktikusabb, akkor a görgőket lehetőség van mellőzni. Azok nem akadályozzák a haladást, nem balesetveszélyesek és nincsenek útban. Ha viszont valaki gördülni vágyik és kicsit lazábbra szeretné venni a gyaloglás stílusát, akkor egyszerűen csak a görgőket kezdi használni. A gurulós cipő akár kisebbeknek is ideális lehet, de a nagyobbaknak is sokoldalú lábbelit jelent.

A gurulós cipő használatához nincs szükség semmire, csupán egy kis gyakorlást igényel az elején. A gurulás ugyanis úgy történik, hogy a cipővel a sarkukra támaszkodnak a gyerekek, ott, ahol a görgő van beépítve. Vízszintes állapotban nem gurul a cipő. Ennek köszönhetően nem jelent kockázatot a viselése, de azért javasoljuk, hogy elsősorban szabadidős tevékenységekhez viseljék a gyerekek.

Ha az Ön fantáziáját is megragadta a gurulós cipő gyerekeknek, és szeretné meglepni vele a csemetét, akkor nincs miért tovább húznia az időt. Esetleg gyermeke már régóta szeretne egy ilyen lábbelit? Okozzon neki örömet, és lepje meg egy eredeti gurulós cipővel! A www.guruloscipo.hu weboldalon, Heelys gurulós cipő webáruházunkból kényelmesen kiválaszthatja, hogy mi az, ami színben és stílusban tetszene a gyermekének, és azonnal meg is rendelheti! Ha maradtak még kérdései, nyugodtan tegye fel őket nekünk elérhetőségeinken, írjon nekünk az info@guruloscipo.hu e-mail címre vagy hívjon minket a +36 30 650 4466-os telefonszámon!