=

Divat-Trend

Smink a mindennapokra

Legyünk bár anyák, nagymamák, vagy független dolgozó nők, mind szeretünk csinosak és kívánatosak lenni. Ennek az egyik legrégebbi és legismertebb formája a sminkelés. A smink nem csupán egy eszköz arra, hogy kiemeljük arcunk szépségeit, de az önkifejezés módja is lehet.

A reggelek általában zsúfoltak, gyors készülődés jellemző a munkába menet előtt. Minden nő szeret ilyenkor magára kenni egy kis szemceruzát, szempillaspirált, vagy pirosítót. Teljesen természetes dolog, ha csak egy picit is és eléggé sietve, de próbálunk tenni valamit lelkünk megnyugtatásáért. Merthogy valljuk be, megnyugtató gondolat, ha úgy érezzük, tettünk valamit azért, hogy magabiztosan hagyjuk el otthonunkat.

Reggelente azonban érdemes egy kicsit több időt arra szánni, hogy rendesen, nem kapkodva, élvezetesen töltsük el az időt a fürdőszobai tükör előtt. Kellemes érzés és megnyugtató lehet a reggeli smink elkészítésének folyamata. Természetesen a mindennapi smink nem szabad, hogy túl hivalkodó és erős legyen, mégis javasolunk néhány kelléket, amit érdemes lehet minden reggel használni:

  • Alapozó
  • Korrektor
  • Púder
  • Szemöldökceruza, vagy bármi szemöldökszínező
  • Szemhéjfesték
  • Szempillaspirál
  • Pirosító
  • Rúzs, ajakápoló, szájfény

Ezek a kozmetikumok azok az alapdarabok, amik minden nő neszesszerében elengedhetetlen kellékek. Nem beszélünk sok termékről, bőven lehetne hozzátenni a gyűjteményhez. Ez a néhány kozmetikai termék csodát művel az esetleges kialvatlan, gyűrött, megfáradt arccal, de a reggel makulátlanul kelők arca is felfrissül tőle.

Mindenképpen érdemes ezeket a cikkeket beszerezni vagy drogériákban, szakboltokban, vagy akár kozmetikai webáruházakból is rendelhetünk.

Kozmetikai termékek és fodrászcikkek árusításával foglalkozó webáruházunkban minden szükséges alapdarabot megtalál! Ha pedig egy kicsit többre vágyna és feldobná más kozmetikumokkal a sminkjét, mi számos kelléket tudunk Önnek ajánlani!

Termékeink megtekintéséért keresse fel www.fodraszcikkek.hu weboldalunkat, ha pedig kérdése lenne, írjon az info@fodraszcikkek.hu e-mail címünkre, vagy hívjon minket a +36 46 413252-es telefonszámunkon!