=

Életmód

Speed fitnesz edzések

Eljött a nyár, mindenki fürdőruhában, de Ön mégis szégyenkezik alakja miatt? Ha így van, van egy jó ötletünk: speed fitnesz!

Speed fitneszA speed fitnesz edzésforma egy speciális edzésforma, mely 20 perc alatt 2-3 órás edzéssel ér fel. A technológia alapja az elektromosság. EMS edzésnek is hívják, mert az elektromos izom stimulációtól lesz ez a mozgásforma olyan nagyszerű.

Egészséges táplálkozással kiegészítve a fogyás biztos!

A speed fitnesz alapját képző elektromos edzés eredetileg űrhajósoknak lett kifejlesztve. Az űrben a gravitáció hiánya miatt, mely a mozgás és az izmok használatának hiányát is jelenti, az űrhajósok izmai elsorvadnak és képtelenek lesznek a járásra. Ezt elkerülendő fejlesztették ki a tudósok az elektromos izom stimulációt. Ez a technológia ment át először az orvostudomány világába, ahol fizioterápiás kezeléseket végeztek izom stimulációval. Később rájöttek, hogy gyors izomfejlődést tesz lehetővé ez a technika ezért átkerült a fitnesz világába is.

Speed fitneszA speed fitnesz közkedvelt mozgásforma a gyors fogyást akaró embereknek, de mások számára is ajánlott, akik szeretnék magukat jó formába hozni. A speed fitnesz ma már nagyon sok helyen elterjedt az edzőtermekben. A www.speedfitness.biz oldalon egy olyan speed fitnesz termet talál, mely kedvező áron nyújtja ezt a szolgáltatást. A speed fitneszhez szükséges edzőruhát is biztosítják.

Ha szeretne gyorsan lefogyni, a speed fitnesz után itt elmehet zsírbontásra is, mellyel már dupla zsírégető és fogyasztó hatás érhető el! A zsírbontás az úgynevezett Body­cont­our 99 készülékkel történik, mely egy olyan készülék, amely a speedfitness technológiával ötvözve, kiegészítve lehetővé teszi a fogyás során megereszkedett bőr feszesítését illetve a narancsbőr hatékony kezelését.

 

 

Címkék: , , ,