=

Karrier

Stílus, divat, csillogás!

Ez a három szó minden nő életében szerepel. Fontos számunkra a divat és a stílus, és igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy ezt mások is észrevegyék, a csillogást pedig nem csak a ruhánkon, de a magánéletünkben és a munkánkban is igyekszünk előtérbe helyezni – minden szempontból. Csillogás, mint valódi strasszkövek és csillámpor, és csillogás, mint siker és boldogság! De vajon lehetséges, hogy mindhárom jelző egyszerre valósuljon meg? Természetesen igen, hiszen a divattervezők világában mindhárom megtalálható egyszerre!

Ha Ön is ezen a szakterületen dolgozik, valószínűleg érdekli majd cikkünk, így nem is húzzuk tovább a szót! Nézzük meg hát, hogy hogyan lehet még több csillogást vinni a mindennapokba, és ezzel együtt hogyan tudunk igazi sikert elérni!

A hétköznapi életben is jelen van a csillogás a ruhákon és a kiegészítőkön, leginkább csillámpor és strasszkő formájában, ám közel sem olyan nagy számban, mint például a fellépő ruhákon, a báli ruhákon vagy a menyasszonyi ruhákon, így érdemes ebben az irányban indulni tovább:

–        A táncosok rendkívül nagy hangsúlyt fektetnek a fellépő ruhájuk kinézetére, amit nem is csodálunk, hiszen ugyanolyan része ez az előadásuknak, mint bármelyik mozdulat, és gondoljunk csak bele, hogy a tánc közben milyen gyönyörűen mutatnak a csillogó strasszkövek a ruhán – mint egy külön előadás, úgy táncul fényük a színpadon!

–        A menyasszonyok ruhájánál a maximális tökéletességre kell törekedni, hiszen a házasodni vágyó hölgyek 90%-a valóban igazi csillogást akar az esküvőre, és igazi hercegnőnek szeretné érezni magát!

Divattervezőként valószínűleg Ön is kapott már számtalan felkérést ruhakészítésre, tervezésre vagy átalakításra, és valószínűleg sokszor okozott aggodalmat a következő kérdés: Hogyan lehetséges elérni a tökéletes csillogást, mely mindenkiből kihozza a maximumot? Természetesen strasszkövekkel, melyek gyönyörűek, és megadják azt a kis pluszt a ruháknak, melyre szükségük van!

Ha Ön is egyetért velünk, ne késlekedjen: rendeljen mihamarabb! Látogasson el weboldalunkra, melyet a www.strasszkiraly.hu címen érhet el, és válogasson kedvére ragasztható-, varrható- és vasalható kristályaink közül!

Kérdése lenne? Bátran tegye fel! Elér minket a strasszkiraly@gmail.com email címen, valamint a 06-20-391-9561-es telefonszámon!