=

Otthon-Lakberendezés

Stílusos bőrfotelek a modern elegancia jegyében

Ha egyetlen jelzővel kellene illetnünk a bőrből készült bútorokat, talán mindannyiunknak az elegáns kifejezés jut elsőnek eszébe. A bőrbútorok olyan igényesen kidolgozott darabok, melyek különleges hangulatot kölcsönöznek környezetüknek, nem túlzás azt állítani, hogy luxus hatást keltenek. Ugyanakkor nem csupán olyan helyen állják meg a helyüket, ahol minden berendezés a ragyogó pompa jegyében lett összeválogatva. Számos különféle irányzatba remekül passzol akár egyetlen bőrfotel is.

A bőrfotelek a klasszikus miliő mellett modern otthonokba is remekül illenek, hiszen ma már számos különféle változatban elérhetőek. Rengeteg olyan modell közül válogathatnak az érdeklődők, melyek magukban hordozzák a klasszikus elegancia minden jegyét, mégsem kizárólag ilyen tulajdonságokkal bírnak küllemüket illetően. Ilyen például a rendhagyónak számító alapanyag használat. Hagyományosan fával kombinálva képzeljük el a bőrfoteleket, de ez nem jelenti azt, hogy csak ilyen formában létezhetnek! Ma már olyan modellek is vannak, melyek fém lábbal vannak ellátva. A színekkel való játék szintén modern külsőt varázsol ezeknek a bútoroknak, hiszen nem csupán barna és fekete bőrfotelek közül válogathatunk, hanem akár fehér vagy kék mellett is dönthetünk. Rohanó világunkhoz igazodva egy korszerű bútor akár már több funkciót is betölthet, így nem csak egyszerű ülőalkalmatosságokként lehetnek jelen otthonunkban. Relax bőrfotelt is vásárolhatunk, mely elektromosan működtethető háttámlával és vezérelhető lábtartó résszel van ellátva.

Szeretne különleges hangulatot csempészni otthonába? Ha a modern elegancia híve, válasszon bőrfotelt, és ismerje meg a Lederland Bőrbútor Áruház termékkínálatát! Látogasson el www.lederland.hu weboldalunkra, és böngésszen bátran ízléses, kiváló minőségű bútorok között! Felmerülő kérdései esetén várjuk megkeresését elérhetőségeinken, írjon nekünk az info@lederland.hue-mail címre vagy hívjon minket a +36-23-530-454-es és a +36-30-629-7647-es telefonszámok egyikén!