=

Programok

Sting koncertet ad Budapesten!

A „Dessert rose”, a „Shape of my Heart” és az „Every breath you take” alkotója idén hazánkban látogat. Sting a méltán világhírű énekes idén turnésorozatában Magyarországra érkezik és a Papp László Sport Arénában ad Sting koncertet június 26-án. A Back To Bass Tour című turnésorozata igazi szórakozást ígér, ezt a Sting koncertet nem érdemes kihagyni.

 

Sting koncertGordon Matthew Thomas Sumner, ismertebb nevén Sting, brit zenész, énekes-dalszövegíró, aktivista, színész. Akadémia Díjra jelölték, tizenhatszor nyert Grammi-díjat. Szólókarrierjének kezdetéig, legfontosabb dalszövegírója, vezető énekese és basszusgitárosa volt a The Police együttesnek. Mint szólóénekes, és mint a The Police énekese több mint 100 millió lemezt adott el és több mint 16 Grammi-díjat nyert.

Még több program itt!

A Police zenekarral adott először Sting koncertet, majd később szóló-zenészként vált híressé. Sting koncerten előszeretettel játszik számos hangszeren: láthattunk már a kezében gitárt, basszusgitárt, bőgőt, mandolint, szaxofont, pánsípot, legutóbb lantot, de jól zongorázik, és harmonikázik is, amellett, hogy kitűnő énekes.

A becenevet onnan kapta, hogy egyszer Sting koncertet megelőzően egy próbán sárga fekete csíkos öltözetben jelent meg, Gordon Solomon pedig így nevezte, mert Sting és úgy nézett kint egy darázs. A Police zenekar, mely 1977-ben alakult, Sting egyik együttese volt. Tagja sosem mondták ki feloszlásukat, de az utolsó lemezük után mindenki szólókarrierbe kezdett.

Sting koncertIdén nyáron Sting koncert formájában visszatérve önmagához, legnagyobb slágereivel turnéra indul 5 tagú zenekarával, amelynek tagja állandó gitárosa, Dominic Miller, valamint Vinnie Colauita, David Sancious, Peter Tickell és Jo Lawry .

Sting szólópályafutásának 25. évfordulója kapcsán, egy igazi rock Sting koncertet ígér a koncertre látogatóknak. Sting koncertjére Budapesten várhatóan nagyon gyorsan elfogynak majd a jegyek. Jegyeket vásárolhat online is és személyesen is!

Címkék: , ,