=

Programok

Süt, mártogat, forgat, locsol: öntöttvas tárcsa szabadtéri hússütéshez

Nincs is jobb egy jól átsült, szaftos, finoman fűszerezett sült húsnál, köretnek egy kis roppanós grill zöldséggel. Különösen jól esik egy meleg, de illatos nyári estén, amikor még nincsen rekkenő hőség, pont tökéletes az idő egy könnyed kerti partihoz. A szabadtéri sütögetésnek megvannak a maga jól ismert eszközei és technikái, a legtöbben ennek megfelelően kerti grillen sütnek húst és zöldségeket. A grillező szett egy megbízható és jól ismert szabadtéri sütő eszköz, de vannak más, szintén ígéretes dolgok is. Az egyik ilyen az öntöttvas tárcsa.

Az öntöttvas tárcsa egy tökéletes eszköz hús és zöldség sütéséhez, de mégsem ugyanazt kapjuk, mintha grill rácsra pakolnánk a megvásárolt hússzeleteket. Mitől annyira különleges a hússütő tárcsa, miért érdemes ezt választani a grill szett helyett, vagy pedig miért érdemes kiegészíteni vele a kerti grill felszerelést?

Az öntöttvas tárcsa első látásra egy méretes keleti hangszernek tűnik, de amint a helyére kerülnek rajta a húsok, beindul a sütés, máris egyértelművé válik, hogyan működik és miért olyan fantasztikus rajta húst vagy éppen zöldségeket sütni.

Az öntöttvas tárcsa mérete és alakja lehetővé teszi, hogy a húsokat a saját zsírjukban süssük meg, de nem úgy, hogy azok tocsogjanak benne. A tárcsa közepén összegyűlik a kisülő zsír és szaft, amibe belemártogathatjuk a húsokat, majd tovább süthetjük azokat a tárcsa szélén. Ha kezdenek kiszáradni, meglocsolhatjuk őket egy kis szafttal. Az eredmény omlós, szaftos, friss húsétel.

A www.kerti-party.hu weboldalon számos öntöttvas tárcsát talál, többféle méretben és kivitelben. Akár még mintás hússütő tárcsát is vásárolhat, ha olyat szeretne! Készüljön a jó időre és rendeljen időben grill eszközöket, mire eljön a szezonja a szabadtéri sütésnek! Kínálatunkban ehhez minden szükséges eszközt megtalál. Válogasson termékeink között és készítsen a családnak, vagy vendégeinek ínycsiklandó sült húsokat, grill ételeket!

Amennyiben szeretne többet megtudni termékeinkről, vagy kérdése van, csak keressen minket megadott elérhetőségeinken! Írjon a rendeles@kerti-party.hu e-mail címre, vagy pedig hívjon a 06-29-788-555-ös telefonszámon!