=

Otthon-Lakberendezés

Svájci fehér juhászkutya tenyésztés Pusztazámoron

svájci fehér juhászkutya egy rendkívül különleges fajta, amit Amerikában tenyésztettek ki. A XX. században német juhászkutyák egyesülete, az SV kizárta a fajt a tenyésztésből, ebből kifolyólag a ’60-as évekre szinte teljesen eltűnt. Ennek ellenére az amerikai kontinensen fokozatosan kialakult a svájci fehér juhászkutya önálló fajtája, és a ’70-es évek végén számos országban mégis bejegyezték a juhászkutya fehér színű változatát, és bár nem egy gyakori kutyafajta, szerencsére nem tűnt el teljesen.

A fehér juhászkutya rendkívül jó kiállású, elegáns megjelenésű kutyafajta, méltóságteljes tartással. Kiválóan tanítható, értelmes, játékos és családbarát fajta, így kisgyerekes családok számára is ideális választás lehet, ha éppen kutyavásárlás előtt állnak. Házőrzőként sem utolsó a svájci fehér juhászkutya, de lakásban tartása nem javasolt.

Amennyiben kutyavásárláson gondolkodik, és szeretne egy különleges, valóban méltóságteljes megjelenésű négylábú kedvencet, tudjon meg többet a svájci fehér juhászkutya tulajdonságairól! A Pusztazámoron található Ice Wine Kennel az ország első számú tenyészete, ahonnan számos klubgyőztes és világgyőztes bajnokkutya került már ki az évek során.

Elkötelezett rajongói vagyunk a svájci fehér juhászkutyának, és ezért tartjuk elsődleges célunknak, hogy ezt a méltánytalan módon számkivetett kutyafajtát minél több emberrel megismertethessük és lehetőséget biztosítsunk a nagycsaládos, kertes házban élők számára, hogy magukénak tudhassanak egyet ebből a különleges kutyából. Svájci fehér juhászkutyáink tenyésztését minden évben végezzük, de a magas érdeklődés miatt érdemes weboldalunkon az előjegyzést igénybe venni, hogy biztosan ne maradjon le!

Ha szeretne többet megtudni a svájci fehér juhászkutya tulajdonságairól, valamint megismerné kennelünk történetét és működését, látogasson el a www.icewinekennel.com internetes oldalra, ahol mindent megtudhat rólunk. Ha személyesen érdeklődne aktualitásainkról, a 06-20-383-6963-as telefonszámon, valamint a dogz.kata@gmail.com e-mail címen megteheti.