=

Divat-Trend

Swarovski strasszok egyedi formákban

Igyekszik mindig újítani ruhatárán és kellékein? Különleges, igazán egyedi darabokat tudhat magáénak, ha gyönyörű Swarovski strasszokkal ékesíti őket. A ragasztható strassz kövek bárki számára örömet okozhatnak.

Személyiségünk stílusához teljes mértékben passzoló, egyedi ruhadarabokat, cipőket viselhetünk, amennyiben Swarovski strassz kövekkel díszítjük ezeket a gyakran használatos kellékeinket. Sőt, teljesen más téren is hihetetlenül szép alkotóelemek lehetnek a Swarovski kristályok, hiszen elfogyasztható finomságok esetében különlegesen dekorálhatnak, mint például az esküvői torták díszein. A Swarovski kristályok odafigyelést igényelnek, kifejezetten tisztításukat illetően. A káros szennyeződéseket tanácsos időközönként eltávolítani róluk, viszont ezt puha törlőronggyal tegyük, és semmi esetre sem szükséges túl gyakran. Minden olyan alkalomkor, amikor vegyi anyagot használunk, tanácsos viseletüket mellőzni, ugyanis ezek károsíthatják a Swarovski kristályt, a ragasztást pedig még inkább. A tárolásukra is célszerű gondot fordítanunk. Sérülésük elkerülése miatt puha anyaggal vegyük körül őket, és ügyeljünk arra, hogy ne érintkezzenek porral sem.

A ragasztható strassz kövek előnyei:

  • többféle anyagon alkalmazhatóak
  • bármikor felragaszthatóak
  • jól csillognak
  • ragasztási technikájuk könnyen elsajátítható

Bármilyen jellegű ruháról, kiegészítőről legyen szó, a Swarovski kristályokkal bámulatossá varázsolhatóak. Kifejezetten a táncos ruhákat szokták vele díszíteni, de ettől eltérően is kiválóan mutatnak dekorációként.

A különlegességek szerelmeseinek kedvez a www.strasszkiraly.hu honlap, ahol Swarovski strasszok közül válogathatunk kedvünkre. Attól függően, hogy milyen módon szeretnénk alkalmazni ezeket a csodaszép darabokat, lehetőségünk van választani az elénk táruló széles kínálatból, ha ellátogatunk a weboldalra. A könnyű átláthatóságot, a gyors megrendelést, és oldalunk minden kedves látogatójának elégedettségét szorgalmazva terméklapon tüntetjük fel a méretekre, színekre, árakra vonatkozó fontos tudnivalókat. Nagyobb mennyiségű termékek rendelése esetén díjmentes szállítást is biztosítunk.

Tegye elragadóvá kellékeit Swarovski strasszok felhasználásával! Kedvére válogathat a többféle formában, színben, és méretben kapható darabok között webshopunkban. Felveheti a kapcsolatot velünk a strasszkiraly@gmail.com e-mail címen, vagy telefonon is a 06-20-3919561–es számon!