=

Divat-Trend

Swarovski testékszer a bőrünkön

Mind gondoltunk már arra, milyen lehetőségek állnak rendelkezésére, ami a Swarovski kristályokat illeti. Bizony, a vásárló körútjainkon rengetegszer megállunk és csodáljuk az ékszerboltok gyönyörű, csillogó kristályokkal kirakott gyűrűit, karkötőit, függőit, óráit, és azt se tudjuk hirtelen, hogyan spóroljunk a következő hónapban, hogy megvehessük őket.

Na de térjünk vissza arra, milyen lehetőségek közül választhatunk, hogyha ezekre a ragyogó, mindenki által áhított Swarovski kristályokra gondolunk. Valószínűleg egyből egy eljegyzési gyűrű, vagy egy medál fog eszünkbe jutni e nemes kristály említésére, azonban van egy olyan módszer is, amire valószínűleg még nem gondolt! Két szó: ragasztható strasszkövek!

Gyermeke táncfellépéséhez, illetve az Ön versenyszámához, esetleg egy nagyobb rendezvényen, farsangon, akárhol, ahol meg kell jelenni és kinézetünk lehet egyedi, gondoljon a bőrre ragasztható strasszkőre! Ez egy olyan lehetőség, amivel különböző méretű, formájú és végtelen színárnyalatban kapható Swarovski kristályból, valamint egyéb hasonló minőségű kristályból készülnek a ragasztható strasszok, melyeket bőrbarát ragasztóval lehet felhelyezni a test legkülönbözőbb pontjaira – ez már tényleg csak az Ön képzeletén múlik. A ragasztó nem irritálja a bőrt, és kiválóan megtapad bármilyen testfelületen.

A bőrre ragasztható strasszkő kiemelheti, intenzívebbé teheti kinézetünket, ezzel magára vonva akár egy egész terem figyelmét. Nem csak versenyekre, fellépésekre és fesztiválokra kiváló lehetőség, de a csillogás kedvelőinek a hétköznapokra is rendkívüli viselet lehet. A Swarovski kristály, mint testékszerek igen egyedi megoldást jelentenek, bármilyen alkalomról is legyen szó!

Ön is szeretne tündökölni a Swarovski strasszkövek fényével? Ha a válasza igen, ne habozzon felkeresni kínálatunkat a www.strasszkiraly.hu weboldalunkon, és rendelje meg Swarovski strasszköveinket kedvező áron! Nincs olyan árnyalat, amelyet ne találna webshopunkban, de ha kérdése vagy észrevétele volna felénk, írjon bizalommal a strasszkiraly@gmail.com e-mail címünkre, esetleg hívjon telefonon minden hétköznap 9-től 18 óráig a 06 20 391 9561-es telefonszámon!

Ragyogjon Ön is, és válassza a különleges és egyedi Swarovski kristályokat!