=

Életmód

Szabaduljon meg a zsírpárnáktól! – Tudnivalók a kavitációs karcsúsításról

Napjainkban különböző kezelések léteznek a narancsbőr, és a felesleges zsírpárnák eltüntetésére. E téren a legújabb kezelési technika a kavitációs karcsúsítás, amely rendkívül hatásos, így garantált az alakformálás és a súlycsökkenés!

A kavitációs karcsúsítás egy olyan non-invazív kezelés, amely során 40 kHz frekvenciájú ultrahang hullámot juttatunk a zsírsejtekbe, aminek hatására mikro buborékok jönnek létre. A mikro buborékok összeroppanása olyan nyomásváltozást hoz létre, amelynek köszönhetően a területi zsírsejtek szétesnek, majd a képlékennyé vált zsír és egyéb káros anyagok a nyirokrendszeren át a májba kerülnek, ahol megtörténik a lebontás, végül természetes úton távoznak a szervezetből.

A kavitációs karcsúsítás kezelés olyan személyek számára ajánlott, akik az enyhén túlsúlyos csoportba tartoznak, és a rendszeres fogyókúrájuk ellenére bizonyos területek esetében nehezebben bomlik le a zsír és szeretnének tőle megszabadulni. A kezelések után ajánlott nyirokkeringést serkentő tevékenységet végezni, ami segíti a méreganyagok gyors kiürülését, ezért a kavitációs karcsúsítás kezelés alatt ajánlott beiktatni a napi 30 perces mozgást, és a még látványosabb végeredményért zsír-és szénhidrát csökkentett diéta betartása javasolt! Az eljárás megoldást jelent a helyi zsírbontáson kívül a test kerületcsökkentésére és a narancsbőr eltüntetésére is!

A kavitációs karcsúsításnak nincsenek káros mellékhatásai, a kezelés nem jár fájdalommal, és gyógyulási idővel sem kell számolni! Az eljárás előnye, hogy a kényes területeken nemcsak összezúzódnak a zsírsejtek, hanem ezután ki is ürülnek, így a hatás sokkal tovább tart!

Éljen a lehetőséggel, próbálja ki a kavitációs karcsúsítás kezelést a Testközpontban! Szolgáltatásainkról további információt honlapunkon találhat a www.testkozpont.hu címen! Jelentkezzen be hozzánk telefonon, a 06-30-524-8586-os számon!