=

Divat-Trend

Száj tetoválása a legmegfelelőbb módokon

Nagy figyelmet fordít külsejére, és ehhez szeret igénybe venni különböző sminkelési praktikákat? Örülne, ha nem lenne szüksége arra, hogy minden alkalommal eszközökhöz nyúljon, hanem maradandó módot találna? A sminktetoválás, ezen belül pedig a száj tetoválása nagyszerű ötlet ennek kivitelezésére.

Egyre nagyobb divatnak örvend, és igen közkedvelt szépészeti változtatásnak számít a sminktetováláson belül választható száj tetoválás. Sokan részesítjük előnyben a különféle árnyalatú rúzsokat, szájfényeket, ezek azonban nem maradnak rajtunk hosszú időn át, így szükséges elővennünk őket újra. A korszerű technikának köszönhetően, és képzett kozmetikus mester munkáját igényelve már a száj tetoválását is választhatjuk.

Szánk egyedi formájától függően dönthetünk szájkontúr mellett, vagy kérhetjük a satírozással való kiegészítést is. A szín kiválasztása, a kontúr kivitelezése óvatosságot, átgondolást igényel, ugyanis nem szabad túlzásba esni, amivel elcsúfíthatjuk szánkat, egész arcunkat is megváltoztatva. Mindegyik esetet tekintve fontos kikérnünk kozmetikus mesterünk véleményét, aki profi módon, egyéniségünkhöz tökéletesen illő megoldást javasol.

Egyéni adottságainak megfelelő száj tetoválásának megbízható elkészítését, és más típusú sminktetoválást is vállalok kozmetikus mesterként. Professzionális eszközöket, kifogástalan minőségű anyagokat használok, munkámat precízen, minden feltételt biztosítva végzem. A www.sminktetovalascentrum.hu weboldalamon a sminktetoválás összes kérdését érintve tájékoztatom, valamint áraimat, képeken eddigi munkáimat is megtalálhatja. Több éves kozmetikus mester tapasztalattal rendelkezem, egyedülálló sminktetováló géppel dolgozom. Célom, hogy tökéletes eredményt kapva elégedett legyen munkámmal.

Koncentráljon a szépségre, és döntsön a sminktetováláson belül az Ön számára legelőnyösebb megoldás mellett! Segítek kiválasztani azt a módszert, amivel szája formája igazán szép és hangsúlyos lesz! Kérdéseivel bátran kereshet elérhetőségeimen, a 06-70-4502319 –es telefonszámomon, vagy a kutassy.krisztina@gmail.com e-mail címemen!

Címkék: , ,