=

Programok

Szállás Győrben: olcsó és komfortos kikapcsolódás

Győr a Nyugat-Dunántúl központja, történelmi városunk számos látnivalóval és programmal várja idelátogató vendégeit. Hiszen ki ne szeretné megtekinteni a gyönyörű Városházát, a Jedlik János Csobogót, a Káptalandombot, a Bazilikát vagy épp az állatkertet? Győr bármikor kiváló választás a belföldi utazók számára, hiszen minden szezonban található kedvünkre való programokat és látnivalókat. Tavasszal kezdődik a fesztiválszezon, az események változatos szórakozási lehetőséget biztosítanak a fiataloknak és az idősebbeknek egyaránt. Ha szeretne olcsó szállást Győrben, ismerjen meg egy apartmant, ahol nagyszerű kikapcsolódásban lehet része!

Az Argentum Apartman egy 2016 óta működő szállás Győrben, amely minőségi, mégis olcsó szálláslehetőséget biztosít a városunkba látogatók számára. Új építésű szállásunk Győrben a belvárostól mindössze egy kilométerre található meg, így sétával is rövid időn belül megközelíthető. Győri szállásunk egész évben várja kedves vendégeit rövid- és hosszútávra egyaránt, hiszen apartmanunkban összesen 17 darab szoba található, 1-2-3-4 ágyas berendezéssel. Minden szobánkhoz saját fürdőszoba, TV és mini hűtő tartozik, és természetesen a Wi-Fi használata is díjmentes.

Az apartman közelében számos bolt és étterem található, így nem kell messzire menni, ha valami finomat fogyasztana. Ráadásul City Bike kölcsönzőt is találhat száz méteren belül győri szállásunk közelében, amivel a nagyobb távokat is gyorsan és olcsón, valamint nem utolsósorban környezetbarát módon járhatja meg. Turista céllal érkezett vendégeink mellett üzleti célból, hosszú távon munkát vállaló vendégeinket is várjuk, hiszen munkásszállóként is üzemelünk, így, ha több hétre vagy akár több hónapra szállna meg győri szállásunkon, jelentős kedvezmények mellett teheti meg!

Ha felkeltettük érdeklődését győri szállásunkkal kapcsolatban, kérjük, látogasson el a www.argentumapartman.com internetes oldalra, ahol részletes információt kaphat apartmanunkról, szobáinkról és felszereltségükről! Egyéb információ vagy szobafoglalási igény esetén elérhetőek vagyunk a 06 20 479 70 78-as telefonszámon, illetve az argentumapartman@gmail.com e-mail címen!