=

Otthon-Lakberendezés

Szépítse otthonát fa utánzatú burkolattal!

Szeretné otthonába vinni a természetet, gondolkodott a fa padló kivitelezésén, de a lakás helyiségei nem rendelkeznek megfelelő adottságokkal hozzá? Nem szükséges lemondania erről az álmáról, hiszen praktikus, fa utánzatú burkolatok közül válogatva könnyedén megoldhatja, sőt így számos plusz előnyt is magáénak tudhat.

 A térburkolás terén szebbnél-szebb alapanyagok széles választéka vár ránk, amelyek közül igényünk szerinti típust választva hangulatos környezetet teremthetünk. Nagyon sokan előnyben részesítjük a természetes jellegű elemeket, így a térburkolás terén a fa alapanyagát. Azonban gyakran nincs lehetőségünk arra, hogy valódi fa legyen a padlónk. Érdemes körültekintenünk, hiszen a technika fejlettségének köszönhetően már találkozhatunk fa utánzatú burkolatokkal is, amelyek természetes látványukkal egyedülálló megoldást nyújtanak bármelyikünk számára. Dekoratív megjelenésük mellett kiemelendő pozitív tulajdonságaik az egyszerű tisztíthatóság, valamint a strapabírás.

Stílusának megfelelő, és otthonában igénye szerint alkalmazható fa utánzatú burkolatokkal várjuk cégünknél, a Full Építő Kft.-nél! Esztétikus, időtálló, és könnyen tisztítható fa utánzatú burkolatainkat elképzelése alapján akár teraszán vagy kertjében is felhasználhatja, így még csodálatosabbá alakítva háza környezetét. Most jelentős kedvezményben részesülhet, ha nálunk rendeli meg fa utánzatú burkolatát, ezért érdemes minél hamarabb rendelnie. Nem csak ezen a téren nyújtunk megbízható segítséget, egyéb kiváló megoldásokat is kínálunk a térburkolást illetően. Informálódjon mindezekkel kapcsolatban, és termékeinkről részletesebben weboldalunkon, a www.kreativko.hu webcímen!

Teremtsen természetes hangulatot a fa utánzatú burkolatok egyediségét kihasználva! Alkalmazza strapabíró, különleges hatást nyújtó termékeinket otthona bármely részén! Térburkolással kapcsolatos kérdéseivel keressen minket elérhetőségeinken, a 06-20-9318528–as telefonszámunkon, vagy az info@kreativko.hu e-mail címünkön!