=

Otthon-Lakberendezés

Szépséghibás, de tökéletesen működik! – Pénztárcabarát megoldás

Nem mindenki rajong a házimunkákért, a kornak és a technológia fejlődésének köszönhetően így is töredék idő az, amit takarítással, rendrakással eltöltünk.  Vannak olyanok, akik a házimunkában is felfedezik a szépséget és szeretik csinálni, de ha megkérdezzük tőlük, mi az a feladat, ami igazán kedves számukra, általában olyan munkafázisokat sorolnak fel, amiben nagyrészt segítségükre van az elektromosság.

A világ eljutott oda, hogy szinte csak a piperetakarítás az, ahova nem kell gépi segítség. Ugyan egy porszívó működtetéséhez szükséges a jelenlétünk, de mennyivel könnyebb a feladatunk, hogy nem kell szőnyeget porolnunk! A mosással sincs ez másképp, szinte már természetessé vált, hogy helyettünk dolgozik a gép. Anyáink, nagyanyáink bizony nagyrészt kézzel mosták a ruhákat, ami egy teljes napi programmal felért. Még korábban elődeink a patakokhoz, folyóhoz jártak, vagyis számolniuk kellett az út megtételének idejével is. A mai felgyorsult világunkban ezekre a folyamatokra egyáltalán nincs idő.

Ha elromlik a mosógép, szinte pánik tör ki a családban, pontosan a fentebb említett tények miatt. Előfordul, hogy teljesen javíthatatlanná válik a gép, akkor bizony nincs más hátra, mint kézzel mosni, ha nincs megtakarított pénzünk mosógépre. Erre az akadályra szakosodott cégünk, hogy megoldjuk az ilyen fennakadásokat!

Gondoltunk azokra, akik szeretnének jól működő, profi mosógépet, de a márkát nem mindenki tudja vagy akarja megfizetni, legalábbis a teljes árát nem. Termékeink esztétikahibásak, de abszolút megbízható az elektronikájuk és új gépek, de külső sérülés, kopás látható rajtuk, vagy a szállításuk során sérült a csomagolásuk, így veszítettek értékükből.  A többséget ez a probléma nem érdekli, mert a külsőségek egy mosógép esetében nem számítanak. Áprilisi ajánlott termékeink a szépséghibás háztartási gépeink közül az LG mosógépek, melyek mind elöltöltősek. Megbízható, ismert márka, és most akciósan juthat hozzá!

Ne hagyja ki a lehetőséget, tekintse meg LG mosógépeinket és többi termékünket is a www.haztartasigep-diszkont.hu weboldalon! Érdeklődjön bátran e-mail címünkön, a haztartasigepdiszkont@gmail.com címen, vagy hívjon minket a 06-20-665-1726-os telefonszámon!