=

Programok

Szeretne kikapcsolódni Magyarország szívében? – Válassza a Varga Tanya Hotelt!

Magyarország csodaszép hely, számos természeti kincsnek ad otthont. Ha szeretné felfedezni hazánk lenyűgöző tájait, ehhez pedig különleges szálláshelyet keres, válassza a Varga Tanya Hotelt!

A Varga Tanya Hotel Konferencia és Szabadidőközpont közvetlenül a Kiskunsági Nemzeti Park mellett helyezkedik el, így, akik szeretnék felfedezni e tájegység szépségeit, állat – és növényvilágát, számukra tökéletes szálláshelyet nyújt hotelünk!

A Varga Tanya Hotel igazi vidéki hangulattal várja vendégeit, a pusztaságban valódi komfortsziget szálláshelyünk. Nálunk mindent megtalál, ami az aktív pihenéshez elengedhetetlen, a hétköznapok fáradalmait kényelmes szobákban heverheti ki, wellness szolgáltatásainkkal pedig testét és lelkét is kényeztetheti! Éttermünk kínálata szintén a vidéket idézi, hagyományos, tájjellegű ízletes fogásokkal várjuk vendégeinket!

Ha már kipihente magát szálláshelyünkön és szeretne új élményeket szerezni, pusztaprogramjaink kiváló szórakozást nyújtanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt! A különleges programokon való részvétel közelebb hozza a látogatókat a falusi világhoz, ami igazán üdítő a nagyvárosi élet után!

A pusztaprogram keretein belül lovasbemutatókon és más- a tanyasi világhoz köthető, látványos programokon vehetnek részt a vendégek.

A Varga Tanya Hotel nemcsak családok, házaspárok kedvelt üdülőhelye, hanem céges rendezvények, esküvők helyszíne is, mindez a szálláshely változatosságának köszönhető, ezért, ha csapatépítéshez, vagy a házasságkötés megünnepléséhez keres ideális helyszínt, ne kutasson tovább, hisz a Varga Tanya Hotel otthont ad bármilyen eseménynek!

A Varga Tanya Hotel egész évben várja a pihenni vágyókat, ne hagyja ki vonzó ajánlatainkat! További információkat szabadidőközpontunkról honlapunkon találhat a www.vargatanya.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-76-371-030-as számon, vagy írjon e-mailt az info@vargatanya.hu címre! Várjuk szeretettel a puszta világába!