=

Karrier

Szervezzen céges tréninget vidéki környezetben!

Hasznos, érdekes, ugyanakkor maximális kikapcsolódást jelentő programmal készül munkatársai számára a következő hónapok valamelyikében, de még nem tudja, hogy pontosan hova szervezzen céges tréninget? A vidéki turizmus egyedülálló lehetőséget nyújt erre, így kiváló ötlet lehet a csapatépítő tréninget egy mindenki számára különleges pusztaprogram keretein belül tartania.

Vezetőként tisztában vagyunk azzal, hogy számos tényezőre szükséges ügyelnünk annak érdekében, ha azt szeretnénk, hogy munkatársaink kiválóan dolgozzanak együtt. Egy-egy közös program rengeteget segíthet abban, hogy az emberek jobban megismerjék egymást, így a későbbiekben még inkább sikeres lehet a munkafolyamatok egymás közötti helyes eloszlása és az együttműködés. Nagyszerű ötlet csapatépítő tréninget hirdetnünk, amelyen mindenki bátran részt vehet. A vidéki turizmus felüdülést jelenthet, hiszen teljesen más világba érkezhetünk a nagyváros forgatagából. Érdemes kikapcsoló, és egyben energiát adó, közösen töltendő napokat szerveznünk, ugyanis ezzel nagymértékben tehetünk cégünk sikeréért és örömet is okozhatunk dolgozóinknak.

A tökéletes kikapcsolódás nyújtó és egyedülálló pusztaprogram keretein belül szervezett csapatépítő tréning nálunk a legjobb helyszínre találhat, hiszen a vidéki turizmus jellegzetességei és az általunk kínált lehetőségek feledhetetlen pillanatokat adnak. Gedeon tanyánk rengeteg érdekes programot szervez a következő hónapokban is, amelyekről érdemes részletesen informálódnia honlapunkon! Egyedi ajánlat kérésére is lehetősége van! Tájékozódjon bővebben mindezekről honlapunkon, a www.gedeonfarm.com-on!

Fordítson figyelmet arra, hogy munkatársai jobban tudjanak együttműködni, ezzel nagymértékben hozzájárulva cége sikereihez! Szervezzen csapatépítő tréninget a vidéki turizmus előnyeit kihasználva! Válassza nálunk a pusztaprogram lehetőségét, amely különleges élményt nyújt minden résztvevő számára! Felmerülő kérdései esetén keressen bennünket az info@gedeonfarm.com e-mail címünkön, vagy jelezze felénk ajánlatkérését a 06-30/3497755-ös telefonszámunkon!