=

Programok

Színvonal, igényesség és kényelem a Hotel Négy Évszakban!

Szeretne már végre eltölteni egy pihentető hétvégét egy igényes hotelben? Látogasson el a hajdúszoboszlói Hotel Négy Évszakba! Mivel Hajdúszoboszló híres termálvizéről, az idelátogatók általában azért jönnek, hogy kiélvezzék a gyógyfürdők adta lehetőségeket. A Hotel Négy Évszak azért is jó választás, mert a város központjában, a strandfürdő bejáratánál helyezkedik el, így minden fontos helyszín csupán egy lépésre van a szobájától!

Színvonalas szállodánk összesen 30 szobával várja vendégeit, legyen szó akár családi pihenésről, akár üzleti útról. A kényelem biztosított, szobánként található tévé készülék, telefon, minibár és szobaszéf is. Ha szeretné elengedni a mindennapos stresszt, feltöltődhet wellness részlegünk igénybevételével: lehetősége van használatba venni finn- és infra szaunánkat, só kabinunkat, szoláriumunkat és masszázsszobánkat. Amennyiben sportolni támad kedve, fitness termünk rendelkezésére áll. Lépest tartunk a modern technológiával, így az internet miatt sem kell aggódnia, ugyanis a Hotel Négy Évszak egész területén ingyenes wifi-hozzáférést biztosítunk.

A pihenéshez keresve se találhatnánk ideálisabb helyet, mint az Alföld fürdővárosa, Hajdúszoboszló. Nagy előnye, hogy fedett gyógyfürdővel rendelkezik, így télen-nyáron látogathatjuk a várost, időjárástól függetlenül. Sőt, a téli időszakban szervezetünk legyengül, és fokozottan szüksége van a gyógyvizek jótékony hatásaira, így a hideg hónapokban tökéletes úti cél Hajdúszoboszló. Ha úgy dönt, hogy itt az ideje egy hajdúszoboszlói kikapcsolódásnak, és igényes szálláshelyre vágyik, a Hotel Négy Évszak a legjobb választás! Különböző szálláscsomagjaink igénybevételével kedvezményesen tudnak megszállni hotelünkben, legyen szó hétköznapi, vagy hétvégi kiruccanásról.

További információért látogasson el honlapunkra, a www.hotelnegyevszak.hu webcímre, és tudjon meg többet széleskörű szolgáltatásainkról! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-52-273-140 telefonszámon, illetve az info@hotelnegyevszak.hu e-mail címen!