=

Otthon-Lakberendezés

Szitanyomás: készíttessen egyedi textil ajándékot!

A kézzel készített ajándékoknak senki nem tud ellenállni, nagyszerű ötlet egyedi meglepetéseket adni szeretteinknek szülinapra, évfordulóra és természetesen karácsonyra is. Amikor egyedi ajándékot kapunk, akkor úgy érezzük, hogy különlegesek vagyunk, hogy az a valaki, akitől kapjuk a meglepetést, végig ránk gondolt. Igyekezett valami igazán személyre szólót adni, időt, energiát és kreativitást adott bele, hogy kitalálja és megvalósítsa azt, amivel meglephet minket. Az volt a célja, hogy valóban örömet okozzon az ajándékával, ne pedig csak letudja az ajándékozást valamivel, amit bárki másnak is odaadhatna.

A karácsony különösen alkalmas ünnep arra, hogy azok is kihozzák az ajándékozásból a maximumot, akik egyébként nem fordítanak rá sok gondot. Előkerülhet a varrógép, a festékes doboz, az olló vagy a szitanyomás technológiáján is elgondolkodhatunk. Szeretne valamilyen egyedi mintával díszített textilt ajándékozni?

Természetesen nem kell egyedül megvalósítania, cégünk, a Step Kft. szakemberei elintézik Ön helyett! Csupán annyi a dolga, hogy felveszi velünk a kapcsolatot, a kiválasztott textilt és a mintát rendelkezésünkre bocsájtja, a szitanyomást mi elvégezzük. Az eredmény egy egyedi, szép ajándék, az öröm pedig garantált! De mi készülhet szitanyomás segítségével? A technika nagyszerűen alkalmazható különféle textilekre, például készíttethet textil szatyrot, pamut pólót, vászon tornazsákot, de akár párnahuzatot vagy éppen pénztárcát is, csak a fantázia szabhat határt!

A www.stepkft.hu weboldalunkon megtekintheti nyomdánk szolgáltatásainak teljes repertoárját és akár azonnal kérhet árajánlatot szitanyomáshoz is. A szitanyomás tartós, kedvező árú és sokoldalúan felhasználható technika, ideális karácsonyi ajándékokhoz is. Amennyiben már eldöntötte, hogy ezt szeretné, kollégáink szívesen válaszolnak kérdéseire is. Ne késlekedjen, keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeinken, írhat az info@stepkft.hu e-mail címre vagy hívhat minket a 94/345-234-es telefonszámon is!