=

Divat-Trend

Szöveges tetoválások

Szöveges tetoválást készíttetne egyéni vágyának megfelelően? Manapság elég gyakori, hogy valaki feliratot tetováltat magára, viszont a különböző ötletek által igazi egyediséget adhat egy jól megválasztott tetoválás.

Napjainkban nagyon sokan tetováltatják magukat. Felmérések szerint a nők többsége a divatnak megfelelően készíttet tetoválást, és kevesebben teszik ezt önkifejezés céljából. Legtöbben az egyszerű, megszokott motívumokat kérik. Vannak viszont, akik szeretnek saját Kútfőből meríteni, és újdonsággal lepik meg magukat. Az utóbbi csoportba tartozók egy része szívesen követi a divatot, és a máshol látott ábrákat ötvözné egyéni elképzeléseivel, mások pedig sikeresen készíttetnek egyedi mintákat, feliratokat, amelyek szorosan kötődnek valamilyen élményükhöz.

Tetoválás készítése előtt elengedhetetlen, hogy átgondoljuk, pontosan hova, melyik testrészünkre, és mekkorában szeretnénk elhelyezni a szöveget. Ha szöveget szeretnénk magunkra tetováltatni, akkor meg kell határozni a nekünk leginkább tetsző betűtípust. El kell döntenünk, hogy milyen hosszú legyen, mennyire szeretnénk díszessé tenni. A felirat helyesírását is jó, ha ellenőrizzük, főleg abban az esetben, ha más nyelven szól az adott írás.

Célszerű olyan tetováló szalonban tetováltatni, ahol teljesen biztosak lehetünk abban, hogy kellő odafigyeléssel, és szakszerűen járnak el.

A www.tattooszeged.hu honlapon részletesen olvashat a tetoválásról készítésről, piercingek behelyezéséről, valamint az ezekhez kapcsolódó kezelésekről, fontos tudnivalókról. Elkészítjük az egyedi kérése szerinti szöveges tetoválást is. A Sun City Tattoo & Piercing Stúdió munkatársaiként kellő figyelmet fordítunk, és nagyon fontosnak tartjuk vendégeink elégedettsége érdekében a következőket:

  • figyelmes és pontos munka
  • tapasztalt szakemberek
  • minőségi eszközök, alapanyagok használata
  • higiénikus környezet
  • igényekhez alakított árak
  • állandó kedvezmények

Egyedi elképzelését valósítsa meg minél hamarabb! Várjuk Szegeden a Sun City Tattoo & Piercing Stúdióban! Tegye fel kérdéseit a 06-30-858-64-66 -os telefonszámon, és e-mailben a tattooszeged@gmail.com –ra küldve. Szívesen adunk információt személyesen is a weboldalunkon megadott szegedi címünkön!