=

Anyaság

Támogassa csemetéje fejlődését gyerekrajz elemzéssel!

Szeretne minél többet tudni gyermeke személyiségéről, hogy hatékonyan támogathassa a fejlődésben? Előfordul, hogy nem érti a kicsi hirtelen távolságtartását, vagy más meglepő viselkedését? A gyerekrajz elemzés rengeteg kérdésére választ adhat, hiszen ezen keresztül a gyermek rejtett tulajdonságai, vágyai és egyéni szemlélete is tükröződik.

A grafológia olyan egyedülálló tudomány, ami a kézírásunk részletes elemzésével foglalkozik. Életünk számos területén segítséget kaphatunk, ha kihasználjuk ezt a nagyszerű lehetőséget, melyen belül többféle módszert különböztethetünk meg. Szülőként igyekszünk mindent megtenni azért, hogy gyermekünk a legjobbat kapja, és gondtalan élete legyen. Sokszor azonban mi magunk sem értjük a viselkedésének okát. Tiszta és pontos képet kaphatunk a kicsi lelkiállapotáról, ha kihasználjuk a gyerekrajz elemzés előnyeit. A kritériumoknak megfelelő gyerekrajz elemzése érthetőbbé teheti gyermekünk reakcióit, és az esetleges tanulási nehézségekre is fény derülhet.

Meghatározott rajztípusok alapján részletes információt nyújtok gyermeke valódi személyiségét illetően. Gyerekrajz elemzését vállalom, melynek köszönhetően számos olyan érdekességet is megtudhat a kicsi látásmódjáról, amivel eddig nem biztos, hogy tisztában volt. Ezzel a lehetőséggel hatékonyan járulhat hozzá gyermeke fejlődéséhez, és felfedheti a rejtett tulajdonságokat. A gyerekrajz elemzés során több fontos vizsgálati szempontot veszek figyelembe. Szerezzen bővebb információt a legalkalmasabb rajz típusokról, a gyerekrajz elemzés előnyeiről, és más grafológiai szolgáltatásokról is a www.grafobuvar.hu internetes oldalamon!

Váljon nagyszerű szülővé azáltal, hogy elegendő figyelmet fordít gyermeke fejlődésére! Hasznosítsa a grafológia előnyeit a mindennapokban, és kapjon választ minden felmerülő kérdésére! Bízzon meg a gyerekrajz elemzéssel, mellyel kapcsolatban bátran forduljon hozzám a 06-20-386-057-es telefonszámon vagy a kiss.beata@grafobuvar.hu e-mail címen!