=

Programok

Tandemugrás – Örökítse meg a pillanatot profi eszközökkel!

„Ami nem öl meg, az megerősít!” – vallják azok, akik szeretnek szembenézni a félelmeikkel. Sokan rettegnek a magasságtól, zuhanástól, és ennek leküzdésének érdekében akár extrém sportokat is bevállalnak, úgy, mint a tandemugrás.

A tandemugrás az ejtőernyőzés egyik speciális formája, amikor a tandemoktató hajt végre mindent az ugrástól kezdve, a szabadesést, egybekötve az ejtőernyő nyitásával, egészen a földet érésig. A hozzá csatolt utasnak minimális előképzésre van szüksége az ugráshoz, amit a felkészítés és beöltözés idején pár perc alatt megkap. A szabadesés 3500 méter magasságból történik, a biztonságról pedig kettő, egy fő- és tartalékernyő gondoskodik, egy biztosítókészülék, ami automatikusan nyitja a mentőernyőt, ha a tandempilótával történne valami. Ezeket az eszközöket minden évben bevizsgáltatják, tehát nem kell attól tartani, hogy elavult felszereléssel ugranánk a levegőbe. A tandemugrásnak feltételei is vannak például, hiszen egyes egészségügyi kritériumoknak kell megfeleljünk. Mivel nincsen orvosi vizsgálat, ezért a balesetek elkerülésének érdekében mindig őszintén nyilatkozzunk egészségügyi állapotunkról! A felső súlyhatár 95 kg, korhatár pedig 60 év. Mivel a szabadesés nem mindennapi élményt nyújt, ezt szeretnénk megörökíteni kép, vagy videó formájában. Saját kamerát nem vihetünk fel, a biztonsági előírások ezt nem teszik lehetővé, természetesen hozzátartozóink a földről rögzíthetik a zuhanást.

A tandemugrás megörökítését bízzák a szakértőkre! Jelentkezés során kell jelezni, hogy az ugrásról milyen típusú fotót, videót kérnek, a helyszínen pedig van lehetőség a módosításra ugrás előtt, ha meggondolták magukat. A tandemugrás megkezdése előtt tudni kell, hogy kézi kamerás, külső vagy kézi és külső légi operatőrös felvétel készüljön, emellé pedig fotókat is kérhetnek!

Ha különleges élményre vágyik, vagy szeretné egy barátját, családtagját meglepni extrém ajándékkal, akkor válasszon minket, a Tandemcentrum szolgáltatását és legyen részese egy felejthetetlen ugrásnak! Tájékozódjon rólunk a www.tandemcentrum.hu honlapon, kérdés esetén írjon e-mailt a tandemcentrum@gmail.com címre, vagy hívjon a 06-20-961-2900-as telefonszámon!