=

Gasztronómia

Tanulja meg a mennyei ízű Mousse készítését egyedülálló workshopon!

Szeretné elsajátítani a Mousse elkészítésének fortélyait, de attól tart, hogy ebben nem lesz sikeres? Örömmel fogyasztana otthonában is ilyen finomságot, azonban nem tudja, hogyan tanulhatná meg legegyszerűbben? A desszertkurzusok egyedülálló lehetőséget nyújtanak arra, hogy könnyedén elsajátítsa a különféle finomságok, így a Mousse készítésével kapcsolatos tudnivalókat.

A desszertek világában rengeteg különlegességgel találkozhatunk, finomabbnál-finomabb édességeket találhatunk a cukrászdák és egyéb vendéglátóhelyek étlapján. Sokan vágyunk arra, hogy saját kezűleg, otthon is elkészítsük ezeket, azonban nem mindig tudjuk, hogyan kezdjünk hozzá. A széles körben népszerű Mousse különlegességét látva szinte mindegyikünk bonyolult munkafolyamatra gondol. Azonban a finom végeredmény rendkívül könnyen elérhető, csupán a megfelelő, minőségi alapanyagokra van szükségünk. A könnyed, légies textúrájú hab mindössze néhány hozzávalót igényel, ránk van bízva, milyen ízeket használunk fel, hogy még különlegesebbé tegyük desszertünket. A desszertkurzusok egyedülálló lehetőséget biztosítanak mindegyikünk számára, ahol a Mousse készítésének praktikáit is elsajátíthatjuk. Desszertkurzus során minden lépést elejétől a végéig átjárhatunk, így később otthonunkban is bátran nekiláthatunk a feladatnak.

Mesés desszertek, kifejezetten a Mousse receptjének megismerése céljából kiváló ötlet részt vennie desszert készítő workshopunkon. A részvételi díj magába foglalja a nélkülözhetetlen alapanyagokat és eszközöket, a receptgyűjteményt, korlátlan italfogyasztást és megosztjuk Önnek a szakmai titkokat is, hogy otthon gondtalanul tevékenykedhessen. Szerezzen bővebb információt desszert készítő workhopunkról, valamint a jelentkezés feltételeiről a www.bonitaart.hu internetes oldalunkon!

Készítse el Ön is könnyedén a francia Mousse desszertet, feledkezzen meg a nehézségekről, tanulja meg profiktól a tevékenység módját! Jelentkezzen desszert készítő workshopunkra, ahol a Mousse receptjével is megismerkedhet! Felmerülő kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal a 06-30-235-4626-os telefonszámunkon vagy az info@bonitaart.hu e-mail címünkön!