=

Karrier

Tartsa az iratokat és könyveket áttekinthetően, esztétikusan és praktikusan!

Gyakran adódnak gondjai a keresett irat, könyv megtalálásával, ugyanis nem mindig áttekinthetőek az elraktározott papírhalmazok? Bármilyen területen dolgozik, a strapabíró, megfelelő mennyiségű polcrendszerek nélkülözhetetlenek.

A raktárak, és a hozzájuk hasonló, nagy mennyiségű termékeket tároló helyeken elengedhetetlen a kiváló kialakítás, a könnyű tájékozódás, az éppen keresett darabok gyors megtalálása. Mindez akkor sikerülhet, ha megfelelően tudjuk elhelyezni az árukat, vagy például könyvtár esetében a könyveket, irattár tekintetében pedig a nyomtatványokat. Annak megfelelően, hogy mekkora súlyú és milyen méretű, mennyiségű anyagok várnak tárolásra választhatunk polcrendszert, raktári állványokat és ezek speciális módon való átalakításához hozzájuthatunk különféle raktári kiegészítőkhöz.

A Vasszer Raktártechnika Kft. munkatársaiként minőségi segítséget nyújtunk polcrendszerekkel kapcsolatos kérdések esetén, valamint más típusú termékeket, így raktári állványokat és raktári kiegészítőket szintén hatalmas kínálatban találhat meg nálunk. Tudjuk, hogy mennyire fontos a nagy mennyiségű iratok, könyvek, mappák, és hasonló kellékek átláthatósága, a hozzájuk történő egyszerű hozzáférés. Polcrendszereink speciálisan kialakítottak, amelyek teljes mértékben eleget tesznek elképzeléseinek. Termékkörünket folyamatosan fejlesztjük, igyekszünk minél eredményesebbek lenni, és egyre több elégedett megrendelőt kiszolgálni. A www.vasszer.hu internetes oldalunkon minden nálunk beszerezhető termékről pontosan informálódhat, és referenciáinkba is betekintést nyerhet.

Tegye lehetővé a praktikus és esztétikus irattárolást, valamint az egyéb eszközök áttekinthető elhelyezését egyedülálló polcrendszerek alkalmazásával! Vegye kézbe minden alkalommal könnyedén és gyorsan a hiányzó papírokat, kellékeket! Tájékozódjon jól felszerelt cégünknél, és rendelje meg a kiválasztott elemeket! Kérdései esetén rendelkezésére állunk a vasszer@vasszer.hu e-mail címünkön, és a 06-32-512600 –as telefonszámunkon.