=

Divat-Trend

Tekintsen 3D-ben a világra!

A hölgyek egyik igazi favoritjának mondható a műszempilla viselése. Nem is csoda, hiszen tudjuk, hogy a magával ragadó pillantás a női fegyvertár egyik legfontosabb eleme, így igyekszünk mindent megtenni a csábos tekintet fenntartásáért. Napjainkban szinte már pár perc alatt igéző pillantásokat érhetünk el egy kis segítséggel. A kozmetikusok ragasztásos technikával akár hónapokra fel tudják illeszteni számunkra a tökéletes 3D szempillákat, optikailag növelve ezzel szemünk méretét, ám napjainkban már számos megoldás létezik, melyek segítségével akár otthon is gyönyörű szempillákat varázsolhatunk magunknak.

A 3D műszempillák különböző vastagságban és méretben érhetőek el, azonban a nőiesség hangsúlyozása érdekében igyekeznünk kell a naturalista vonásokat megőrizni. Tényként állítható meg, hogy a szépségipar jelenleg még nem talált fel olyan szempillaspirált, amely olyan hatást érne el, mint egy 3D műszempilla. Ha hosszabb, dúsabb szempillákat szeretnénk, akkor érdemes kipróbálnunk ezt a korszerű megoldás, mely a hagyományos műszempillákkal szemben drámaibb hatást, ugyanakkor természetesebb vonásokat érhetünk el.

Webáruházunkban fodrászkellékek, műköröm alapanyagok és kozmetikai termékek is megvásárolhatók, hiszen igyekszünk fokozatosan bővülő termékkínálatunkkal a vásárlói elégedettséget növelni. 3D műszempillák, szempilla eszközök, ragasztók és oldók széles kínálatával várjuk érdeklődőinket, és folyamatos kedvezményeket is biztosítunk!

Ha felkeltettük érdeklődését, látogasson el a www.fodrilla.hu weboldalunkra, és tekintse meg gazdag kínálatunkat! 3D műszempilláinkkal és egyéb termékeinkkel kapcsolatos kérdéseivel bátran keressen minket telefonon a 06-20-233-7002-es vagy a 06-20-330-8966-os telefonszámon, vagy a fodrilla@fodrilla.hu e-mail címen keresztül, munkatársaink készséggel segítenek Önnek, hogy Ön mindig gyönyörű és magabiztos legyen!

Rendeljen most 3D műszempillát, hogy akár már a következő napokban igéző pillantással nyűgözze le környezetét!