=

Programok

Téli pihenés Pécsen

Pécset egyszer látni kell, de inkább többször! Ez a történelmi város rengeteg látnivalót és izgalmas élményeket kínál, tele van szépséggel és programlehetőségekkel. Ha utazásról van szó, a legtöbben a nyaralásra gondolnak, és inkább a melegebb időszakra időzítenek. De ki mondta, hogy télen nincs szükségünk a pihenésre? A hidegebb évszakok is jó lehetőséget kínálnak egy kis kiruccanásra, és ehhez nem kell feltétlenül egzotikus utakra befizetni!

A pécsi Ágoston Hotelben is felejthetetlen élmények és zavartalan pihenés várja azokat, akik úgy döntenek, hogy pár napra szeretnének kiszakadni a hétköznapok taposómalmából. Egy hosszú hétvége, vagy akár egy hét ideális a téli feltöltődésre, a kikapcsolódásra.

Látogasson el Pécsre télen, és szálljon meg pécsi hotelünkben akkor is, amikor nincs főszezon! Ez több előnnyel is jár, hiszen nincs tömeg, nem kell hónapokkal előre foglalni, hogy legyen szabad szoba, ráadásul az árak is sokkal kedvezőbbek, mint nyár közepén.

Miért válassza pont a pécsi Ágoston Hotelt a pécsi szálláshelyek közül? Elhelyezkedése már nem is lehetne ideálisabb, mert a szállás Pécs belvárosában található, méghozzá a történelmi városközpontban. Ez ugyan zajosnak hangzik, de az igazság az, hogy csendes, barátságos és kellemes környezetről van szó, ami Pécsen nem ritkaság. Innen csupán egy rövid sétára van minden. Gyalogszerrel bebarangolhatja a város hangulatos sétálóutcáit, sorra veheti a történelmi látnivalókat, gyönyörködhet a régi épületek homlokzatában, meglátogathatja a múzeumokat, galériákat. Ha pedig úgy érzi, hogy már telítődött az élményekkel, és a lába sem bírja már sokáig, térjen be egy hangulatos kávézóba, és jutalmazza meg magát egy lélekmelengető forró csokoládéval!

A nap végén pedig térjen vissza pécsi hotelünkbe, és pihenje ki a nap kellemes fáradalmait. Gyógymatracainkon könnyen jön az álom, klimatizált szobáinkban valósággal otthon érezheti magát. A www.agostonhotel.hu weboldalon megismerkedhet az Ágoston Hotellel és szolgáltatásaival, megadott elérhetőségeinken pedig azonnal foglalhat szobát is egy rövid téli pihenéshez. Hívja a +36-72-510-496-os telefonszámot, vagy írjon az info@agostonhotel.hu e-mail címre!