=

Otthon-Lakberendezés

Télikert, ahol a béke, a nyugalom és a kreativitás találkozik!

A terasz nagyon jó lehetőséget nyújt, amikor nyáron, kellemes melegben meg szeretnénk pihenni egy csendes, árnyékos helyen, amikor egy friss, kora őszi reggelen kedvünk támad a szabadban kávézni. Ám nem kell elhagynunk a teraszt, ha beköszönt a tél, inkább használjuk ki télikert formájában!

A terasz beépítése télikertté egy nagyon esztétikus, ugyanakkor hasznos megoldás is, aminek rengeteg előnye is van. A télikert építése nem csak azoknak ajánlott, akik télen is szeretnék kihasználni a teraszukat, vagy azoknak, akik szeretnének a növényeiknek ideális környezetet biztosítani a hideg hónapokban is, de azoknak is ajánlott, akik valamilyen kreatív, művészeti tevékenységet folytatnak. Ha valaki képzőművészetekkel foglalkozik, annak szüksége van egy tágas, napfényes térre, ehhez a télikert több mint ideális megoldás! Télen, amikor egyébként is kevesebb a napfény, rövidebbek a nappalok, minden lehetőséget meg kell ragadni a természetes fényben történő alkotásra. Egy tágas, napfényes, beépített teraszon erre minden lehetőség adott! A festők, szobrászok, vagy grafikusok mellett azoknak is ideális helyszín az alkotáshoz a télikert, akik, mondjuk írással, zeneszerzéssel, ötleteléssel foglalkoznak. A csendes, harmonikus, zöld környezet inspiráló hatással van a kreatív alkotói folyamatokra. A télikert a kevésbé aktív időkben is tökéletes helyszínt szolgáltat, amikor inspirálódni szeretnénk, ihletet keresünk, csendben megpihenünk!

Egészen olyan, mintha az embernek saját műterme, saját napfényes dolgozószobája lenne, ami közvetlenül a házból kilépve már el is érhető. Nem kell hozzá építkezni, nem kell hozzá utazni, vagy bérelni, csak a teraszt beépíttetni.

A www.telikertepites.net weboldalon Ön is azonnal megrendelheti a terasz beépítést és olyan télikertet építtethet a többféle típus közül, ami a leginkább közel áll az elképzeléseihez. Használja ki teraszát és fontolja meg a télikert gondolatát!

Keressen megadott elérhetőségeinken a részletekért, és hívja a +36-30-609-7790-es telefonszámot, vagy írjon a telikertepito@gmail.com e-mail címre!