=

Életmód

Terápia az egész család számára!

Beköszöntött az ősz, mely egyszerre jelent felüdülést és kellemetlenségeket is az allergiások körében, hiszen míg az egyik pollenszezon véget ér, addig a másik elkezdődik. A legújabb kutatások kimutatták, hogy napjaink egyik legszélesebb körben elterjedt problémája az allergia. A lakosság, mintegy egyharmadát érinti, és ez a szám évről-évre növekszik.

Az allergia kialakulásának több oka is lehet. Az egészségtelen életmód például nagymértékben hozzájárulhat a tűnetek megjelenéséhez vagy súlyosbodásához. A nem megfelelő táplálkozás, illetve a mozgásszegény életmód gyakran vezethet allergiás megbetegedésekhez. Sokan azt hiszik, ha a fertőtlenített otthonukban vészelik át az allergiaszezont, nincsenek kitéve a megbetegedés kockázatának, pedig éppen ellenkezőleg, ez gyakran vezethet az allergia kialakulásához, hiszen a szervezet nem találkozik kellő ingerrel, így nem is képes megküzdeni az adott pollenek által kiváltott irritációval.

Tehát fontos, hogy bizonyos időt eltöltsünk a természetben, és odafigyeljünk a rendszeres testmozgásra, illetve az egészséges, vitamin- és nyomelem dús étkezésre! A második leggyakoribb kiváltó ok az örökölt hajlam. Ezekben az esetekben nem ritka, hogy egy családon belül több allergiás is jelen van, ami gyerekek esetében még veszélyesebb is lehet, mint egy felnőtt számára, különösen, ha légúti tűnetekkel jár.

A harmadik kiváltó ok pedig bizonyos betegség lehet, mely legyengítve az immunrendszert, védtelenné teszi a szervezetet a különböző veszélyforrásokkal szemben, mint az allergia is. Bármelyik tényezőről legyen is szó, létezik megoldás, méghozzá az egész család számára! A családi sógépek segítségével ugyanis akár otthonunk nyugalmában kezelhetjük a kínzó tűneteket, és érhetünk el látványos javulást! Cégünk sok éves tapasztalattal a különböző légúti megbetegedések terén kínál megbízható megoldást az allergia leküzdésére! Honlapunkon, a www.arec.hu-n számtalan információ várja a kezeléseinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban! Kérdés esetén pedig állunk rendelkezésére elérhetőségeinken, akár telefonon, a 06-20-974-3217-es számon, akár e-mailben az arec@t-online.hu címen.