=

Divat-Trend

Természetes hatású festett hajat szeretne?

Manapság már senkinek sem kell megelégednie azzal a hajszínnel, amellyel született, hiszen hajfestékek széles választéka áll rendelkezésünkre. Azonban sokan ódzkodnak a hajfestés lehetőségétől, hiszen mindenki látott már olyan esetet, amikor valaki rosszul választott hajfestéket, és az eredmény igen érdekes lett. Nem érdemes a rossz tapasztalatok miatt visszariadni ettől a fodrászcikktől, hiszen ha ismerjük, melyik típus fele meg nekünk, könnyedén feldobhatjuk külsőnket egy új, élénk színű frizurával, és a természetes hatást sem kell elveszítenünk.

Két dolgot kell figyelembe vennünk, amikor hajfestéket vásárolunk, vagy elmegyünk a fodrászhoz: a szem- és a bőrszínünket. A porcelánfehér bőrűeknek általában a szőke hajszín a befutó, kék szeműeknek a világosabb árnyalat, barna szeműeknek a sötétebb. Zöld és világosbarna szeműek próbálkozhatnak a vörössel is, valamint a rozsdásabb arcbőrűek is választhatnak szőkét, de nekik inkább a mogyoróbarna és a világosbarna árnyalatai állnak jól. Kreol bőrűeknek a sötétbarna, sötétvörös és fekete színek állnak a legjobban.

Természetesen ez a kategorizálás nem törvény, de megakadályozhatja, hogy a festés után megijedjünk magunktól a tükörben. Tanácsos festés előtt kikérni fodrászunk véleményét, hiszen neki jóval nagyobb tapasztalata van az arcbőr és a hajszín kombinálásában.

Mielőtt megvásárolnánk a hajfestéket, érdemes végiggondolni, hogy új hajszínünkkel milyen hatást szeretnénk kiváltani. A sötét és fekete hajszín komolyságot, drámaiságot sugároz, esetleg öregít is, a szőke fiatalít és ártatlanabbá teszi az arcot, a barna kedvességet és barátságosságot közvetít, a vörös pedig vonzó, merész és figyelemfelkeltő.

Amennyiben Ön úgy dönt, hogy hajfestékkel szeretné feldobni megjelenését, nem is kell elmennie a legközelebbi fodrászkellékes boltig. Minek vesződne a tökéletes árnyalat keresgélésével, amikor otthon kényelmesen, az interneten böngészve megvásárolhat minden fodrászcikket, amire szüksége van? Látogasson el a http://www.fodraszcikkek.com weboldalra, hiszen webáruházunkban minden fodrászkelléket megtalál, amire szüksége lehet! Ha bármi kérdése van, érdeklődjön a 06-20/233-7002-as telefonszámon, vagy az info@fodraszcikkek.com e-mail címen!

Nálunk megvásárolhatja neves márkák minőségi hajfestékeit, valamint fodrászkellékek széles választékából válogathat, a fésűktől a hajvasalókig!