=

Életmód

Természetes kozmetikumok: mire jó egy natúr szappan?

A régi szappanok már eltűntek a fürdőszobákból, a legtöbb helyen felváltották őket a flakonos tusfürdők, mosakodó gélek. Ám mégsem tűntek el teljesen, inkább átalakultak, és egyre népszerűbbek megújult formájukban. A természetes kozmetikumok egyik favoritja a kézműves szappan, ami nem szárít, viszont telis-tele van természetes hozzávalókkal.

Miért érdemes ilyen kézműves szappanokra cserélni a tüsfürdőket és egyéb flakonos kozmetikai termékeket? Miért engedjük be a fürdőnkbe a természetes kozmetikumokat? A natúr szappanokban természetes növényi glicerin és több zsiradék van, mint a gyári társaiban, tehát egyáltalán nem szárít, sőt, kifejezetten ápolja és hidratálja a bőrt. Sokféle adalékkal dúsítható, amikkel különféle bőrtípusok igényeihez igazítható a szappan hatása: kecsketej, oliva, shea vaj, gyógynövények. A természetes szappanok ráadásul enyhe bőrradírként is funkcionálnak: mosakodás közben eltávolítják az elhalt hámsejteket. Sokkal tovább kitartanak, hosszabb ideig tudjuk őket használni, mint a folyékony tusfürdőket, amik a tetejébe legtöbbször szárító hatással vannak a bőrre. A kézműves szappanok nem okoznak allergiát sem, és természetes illatukkal harmonikusan illeszkednek a bőr illatához is.

Végül az is az előnyükre válik ezeknek a természetes kozmetikumoknak, hogy kevesebb csomagolóanyagot kell hozzájuk felhasználni, tehát kevesebbe is kerülnek, nem beszélve a környezetbarát gyártásról és a kevesebb hulladékról.

A Lyra Florae Kft. honlapján, a www.palmahazherbarium.hu webshopban megtalálja mindazokat a természetes kozmetikumokat, amiket nap, mint nap használhat felfrissüléshez, tisztálkodáshoz! Válogasson termékeink széles kínálatából, és használjon egészséges, biztonságos és természetes termékeket!

Ha szeretné kérdéseit feltenni az Önt érdeklő természetes kozmetikumokkal kapcsolatban, nem kell mást tennie, csak felvennie velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken! Írhat nekünk üzenetet az info@palmahazherbarium.hu e-mail címre, de hívhat is minket a +36-20-415-0063-as, vagy a +36-20-414-9773-as telefonszámokon!