=

Lélek

Testi és lelki gyógyulás aura tisztítással!

 

Az aura a testünket körülölelő energiarendszer, egyfajta spirituális védőpajzs. Egy örökké változó energia, mely megvéd minket a negatív külső behatásoktól. Auránk működése összefüggésben van a csakráink működésével.

Mik is azok a csakrák? A csakra szó jelentése kerék, nevét arról kapta, hogy mozgó keréknek néz ki. Egyfajta energiaközpontként működik, energiát vesz fel a környezetből, és energiát ad le, működése idegrendszerünkkel áll kapcsolatban. Hét nagyobb csakránk van: Szakrális-, Gyökér-, Szív-, Napfonat-, Torok-, Homlok- és Korona-csakra.

Az auránk hivatott megvédeni csakráinkat a negatív külső energiáktól, ám a csakrák ugyanúgy felelnek az aura rendes működéséért, mint az aura a csakrákért. Ha valamelyik csakránk működésével problémák lépnek fel, akkor az életenergia áramlás is szünetel, és auránk elgyengül. Ilyen esetekben változik meg közérzetünk, és hirtelen szomorúak, kimerültek, kedvtelenek, erőtlenek vagy ingerültek leszünk. Sokszor nem is értjük, miért változott meg a hangulatunk, vagy miért érezzük magunkat kevésbé energikusnak. Ha huzamosabb ideig fennáll a rossz közérzetünk, valószínűleg nem működik jól az auránk, és ilyenkor megoldás az aura tisztítás.

Ahhoz, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben, és ne érjenek utol minket az energiahiány hatására kialakuló betegségek, aura tisztításra van szükségünk. Az aura tisztítás eredményeképpen nem csak fizikai állapotunk lesz jobb, hanem lelki világunk is kiegyensúlyozottabbá válik. A tiszta aura karizmatikusabbá, könnyedebbé, jobbkedvűvé tesz minket, és egy aura tisztításon átesett ember pozitív kisugárzással rendelkezik, mely a környezetére is jó hatással van.

Az aura tisztítása összetett folyamat, melyhez szakemberekre van szükség. Ha szeretné magabiztosabbnak, erőteljesebbnek, boldogabbnak érezni magát, jöjjön el hozzánk aura tisztításra! Segítünk helyreállítani a csakrái és az aurája működését, így kiegyensúlyozottabb életet élhet! Tekintse meg szolgáltatásainkat a www.szellemszive.hu weboldalunkon, és bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a +3670/329-4960-as vagy a +3620/500-2291-es telefonszámon, illetve az info@szellemszive.hu e-mail címen keresztül!