=

Életmód

Tetováló szalon és az esküvő

A tetoválás készítés nem tabu többé, egyre inkább elfogadottá válik, beépül a hétköznapokba és úgy tekintenek rá, mint egy állandó kiegészítőre, ékszerre. Éppen ezért nem ritka az sem, ha valaki tényleges ékszerként hordja magán kiválasztott tetoválását.

Vannak, akik ebben a szellemben döntenek és választanak maguknak tetoválással készült gyűrűt. A megszokott karikagyűrű helyett tetoválást készíttetnek és az ékszerbolt helyett a tetováló szalon felé veszik az irányt. Miért is ne lehetne az arany helyett festék, az ékszer helyett pedig tetoválás a gyűrűs ujjakon? Kicsit merész, kicsit újító, de van benne valami szívdobogtatóan izgalmas és végleges is.

A tetovált karikagyűrűk azért annyira izgalmasak, mert ezekkel a házasulandó felek többszörösen is kifejezik egymás iránt a szándékuk komolyságát. Nemcsak az oltár elé vonulnak és szerződést kötnek, de egy egyforma tetoválást is készíttetnek. Mindez az örök hűséget, a soha el nem múló elköteleződést, a véglegességet szimbolizálja. Egy olyan gyűrűt húznak egymás újára a tetováló szalonban a művész közreműködésével, amit nem lehet levenni, amit nem lehet elhagyni. Ezzel az érzéseiket is hasonlóképpen körvonalazzák egymás irányába.

A tetovált gyűrűk az elhatározás komolyságát hirdetik, persze, ha valami mégsem úgy alakul, ahogyan eltervezték, legvégső esetben a tetoválásokat át lehet alakítani vagy éppen el is lehet tüntetni.

A www.tattoosilver.hu weboldalunkon betekintést nyerhet győri tetováló szalonunk művészeinek munkáiba, és meggyőződhet róla, hogy érdemes itt csináltatnia kedvesével a páros gyűrű tetoválást. Kitűnő tetoválók, megbízható eszközök és higiénikus körülmények várják tetováló szalonunkban azokat a párokat, akik festékkel készült gyűrűket szeretnének.

Megtervezzük és elkészítjük a személyes igények, ízlés és stílus alapján a gyűrűket, hogy aztán mindketten tökéletesen elégedettek lehessenek, és örömmel, büszkén viseljék! Keressen minket elérhetőségeinken, hívjon a +36-20/497-51-71-es telefonszámon vagy írjon a tattoosilver@gmail.com e-mail címre!