=

Otthon-Lakberendezés

Tiger kiegészítők – felhasználási területek és előnyök

Megannyi apró kiegészítőt alkalmazunk otthonunkban, melyekről nem is gondoljuk, hogy mekkora pluszt adnak az életünknek, amíg tönkre nem mennek. A fürdőszobára ez fokozottan igaz. Az alapvető felszerelések mellett, mint a zuhanyzó vagy a kád, a mosdó és a WC, megtalálhatóak benne nélkülözhetetlen kiegészítők, amik egyszerűbbé, praktikusabbá teszik a fürdőszoba használatot.

A Tiger fürdőszobai kiegészítők között minden fontos terméket megtalálhatunk. Különlegességük, hogy bár legtöbbjük valóban csak a fürdőszobai használatra lett kifejlesztve, bizonyos termékek más helyiségekben is praktikusak lehetnek. Vegyük sorra, hogy mely kialakítások nem hiányozhatnak egyetlen fürdőszobából sem, és melyek állják meg a helyüket ezen a helyiségen kívül is!

  • Fürdőszobai polc – Bár sok esetben ezt a kialakítást egy szekrény is helyettesítheti, helytakarékossági szempontból a polc kiváló megoldás lehet mosdó fölé, alá, vagy a zuhany, illetve kád környékére.
  • WC papír tartó – A fürdőszobai kiegészítők egyik legfontosabb eleme, hiszen nem csak egyszerűbbé, de praktikusabbá is varázsolja a WC papír használatot.
  • WC kefe tartó – Hasonlóan a papírtartóhoz, ez a kialakítás is egyszerűbbé teheti a kefe használatát, és higiénikusabbá a tárolását.
  • Pipere kellékek – Ebbe a kategóriába sorolhatóak azok a fürdőszobai kellékek, melyek ugyan nélkülözhetőek, mégis megkönnyíthetik a mindennapokat, mint a szappantartó, fogkefe tartó, pohártartó vagy szappantartó rács.
  • Tárolók és tartók – Végül pedig elérkeztünk ahhoz a csoporthoz, melyek fontosak a fürdőszobai kialakításban is, ugyanakkor más helyiségekben is alkalmazhatóak, mint a törölköző tartó, újságpapír tároló, sarokpolcok és akasztók.

A Tiger fürdőszobai kiegészítők között pedig mindezeket megtalálhatjuk, különböző kialakításokban, hogy minden fürdőszobai stílushoz igazodhassanak.

Mi, az Axo Saniter Kft.-nél kizárólag a magas színvonalat preferáljuk, így a kínálatunkban található termékeket is gondosan válogattuk össze, hogy ügyfeleink számára minőséget és megbízhatóságot kínálhassunk! Ha Ön is egyedülálló termékeket keres, látogasson el a www.axosaniter.hu weboldalunkra és tekintse meg Tiger fürdőszobai kiegészítőinket! Amennyiben kérdése merülne fel, hívjon minket a 06-30/910-71-51-es számon, vagy írjon nekünk az axo@axosaniter.hu e-mail címen!