=

Anyaság

Tippek a bababútor kiválasztásához

A bababútor vásárlás nem tartozik az egyszerű feladatok közé, hiszen számtalan tényezőre kell odafigyelniük a szülőknek, hogy végül valóban kényelmes és strapabíró berendezést biztosíthassanak a kicsinek. A nehézség főleg azokat a felnőtteket érinti, akiknek az első gyermekük születik, hiszen nekik még nincs tapasztalatuk a bababútor vásárlással kapcsolatban. Ha Ön is ezt a tábort erősíti, és szüksége lenne néhány tanácsra a bababútor kiválasztáshoz, itt a lehetőség, hogy ezzel kapcsolatban tájékozódjon.

Sok szülő hajlamos az esztétikai tényezők alapján választani, azonban ennél sokkal előrébb van az, hogy a megvásárolni kívánt bababútor biztonságos és strapabíró legyen. Olyan berendezéseket érdemes választani, amik lekerekített szélűek, így a gyermeket nem érheti baleset játék közben.

A kiságy kiválasztásánál még inkább középpontba kell kerülnie a biztonságnak, hiszen a kicsi feje könnyedén beszorulhat a lécek közé. Ezért a megvásárolni kívánt kiságy lécei között legalább két hüvelyknyi távolság legyen, így a szülőknek nem kell amiatt aggódniuk, hogy a gyermek veszélyben lenne.

A bababútorok közül még a pelenkázó kiválasztása szokott gyakran bonyodalmakat okozni. Érdemes a praktikusabb darabokat előnyben részesíteni: azok a bútorok a legkényelmesebbek a pelenkázáshoz, amik rendelkeznek kis tartó résszel, ezáltal a szükséges kellékeknek megvan a helyük.

Érdemes a világosabb bababútorokat választani, hiszen használatukkal kellemes és barátságos környezetet lehet kialakítani a kicsi szobájában.

A Sündy Bútor webáruház kínálatában kiváló minőségű, strapabíró, biztonságos bababútorokat talál, amiket kedvező áron vásárolhat meg. Többféle színű, stílusú termékkel várjuk a szülőket. Tekintse meg választékunkat webshopunkban, amit a www.sundybutor.hu címen ér el! Amennyiben kérdései lennének a bababútorokkal kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal telefonon, a 06-20-251-7808-as számon, vagy írjon nekünk e-mailt a sundybutor@gmail.com címünkre!