=

Anyaság

Tökéletes ajándék a kis szakácsoknak: játékkonyha

A játékvásárlás szinte mindig nagy dilemmát okoz a szülőknek, hiszen arra törekednek, hogy legyen szórakoztató, de fejlessze a készségeket is, legyen érdekes és sokoldalú, ugyanakkor biztonságos is. Érdemes körültekintőnek lenni, mert könnyű elveszni a manapság jellemző igen széles kínálatban. Hogyan válasszunk, ha közeleg az alkalom, mikor meglepnénk a csemetét?

Minden gyermek szeretné megismerni a felnőttek izgalmasnak vélt világát, hiszen szinte valamennyi tevékenység, amit ők még nem csinálhatnak, lenyűgözi őket. Ám a kisfiúk csak apa öléből vezethetnek autót, a kislányok pedig csak kiskuktát játszhatnak a konyhai tevékenységek során. Vagy mégsem? Ha a kis legényeket meglephetjük játékautóval, akkor a lánykáknak miért ne vásárolhatnánk játékkonyhát?

A játékkonyhák változatos szórakozási lehetőséget biztosítanak a kicsiknek, hiszen a különféle kreálmányoknak csak a fantázia szabhat határt. A csemeték elkészíthetik kedvenc ételeiket, utánozhatják anyukájukat, különféle szituációkat találhatnak ki saját konyhájukban. A lánykák remekül elfoglalhatják magukat egyedül, de a játékkonyha akkor is jó időtöltésnek bizonyul, ha a barátnők is szeretnének részesei lenni a sütés-főzésnek. Minden gyakran használt konyhai berendezés kicsinyített mása elérhető, de akár komplett játékkonyha szettet is kaphatnak a kis szakácsok.Az elemek biztonságosak és könnyen tisztíthatóak, így a szülőknek sincs okuk aggódni az önfeledt játék miatt.

Kreatív készségfejlesztő játékkal lepné meg gyermekét? Látogasson el a www.mindenkiaruhaza.hu weboldalunkra, ahol játékok hatalmas kínálatából választhatja ki az ideális ajándékot! Nálunk többféle játékkonyha és számos egyéb izgalmas kellék várja azokat a szülőket, akik egyszerre szeretnének gondoskodni a tanulásról és a szórakozásról. Rendeljen tőlünk bátran, termékeinket érintő kérdéseivel pedig forduljon hozzánk bizalommal a +36-30-395-2264-es telefonszámon vagy a rendeles@mindenkiaruhaza.hu e-mail címen!