=

Wellness

Tökéletesítse arca szépségét szemöldöktetoválással!

Nagy hangsúlyt fektet a jó megjelenésre, és igyekszik mindig igényesen, stílusosan útnak indulni, bárhol lesz programja? Arca szépségét nagyobb mértékben kihangsúlyozhatja, ha szemöldöke formáját megfelelően kiemeli. Az állandó, mindennapos festés sok időt vesz igénybe, ezért érdemes a sminktetoválás mellett döntenie. Ezen belül lehetősége van a szemöldöktetoválás igénylésére, amivel tökéletesítheti arca egyedülállóan szép vonásait.

A sminktetoválás igénye napjainkban egyre szélesebb körben elterjedt, hiszen egyedi megoldást nyújt mindazok számára, akik változtatnának arcuk megjelenésén, vagy csupán a reggeli sminkelést szeretnék mellőzni valamilyen tartós megoldással. Sokan vagyunk, akik rendszeresen időt szánunk a különféle sminkelési praktikák elsajátítására, de nem figyelünk fel szemöldökünkre, ami szintén ápolásra szorul. Nagymértékű változás érhető el, ha kozmetikus mester segítségét kérjük, és szemöldöktetoválással arcformánk szerinti, hosszú időn keresztül fennmaradó különleges módszert alkalmazunk.

Nagy hozzáértéssel, tapasztalattal, korszerű eszközökkel vállalom sminktetoválása elkészítését, így a szemöldöktetoválás megvalósítását is. Kozmetikus mesterként végeztem tanulmányaimmal, és rengeteg gyakorlati munkát tudhatok magam mögött. Nagyon fontosnak tartom, hogy minden hozzám érkező vendég maximálisan elégedett legyen a végeredménnyel, így mindenképp időt szánok a személyes megbeszélésre, és csak ezután látok neki a feladat teljesítésének. Megbízható módon, fejlett gépekkel dolgozom, ami hozzásegít a precíz munkához. Nálam elkészíttetve sminktetoválását, biztos lehet abban, hogy jó kezekben van. Szerezzen bővebb információt tevékenységemmel kapcsolatban honlapomra látogatva, a www.sminktetovalascentum.hu –n!

Legyen még szebb arca, és pozitív kisugárzása egyéniségéhez maximálisan illő szemöldöktetoválás mellett döntve! Igényelje kozmetikus mesterként nyújtott szolgáltatásomat, és feledkezzen meg a naponta történő, hosszadalmas sminkelésről! Kérdéseivel forduljon hozzám bátran a 06-70-4502319 –es telefonszámomat hívva, vagy küldjön nekem üzenetet a kutassy.krisztina@gmail.com e-mail címemre!