=

Programok

Töltse a család a gyereknapot a Seholsziget Élményparkban!

Május utolsó hétvégéje a gyerekeké, így akkor mindenhol színes programokkal várják őket. A kínálatból elég nehéz válogatni, mindenki azt szeretné, hogy gyermeke egy mozgalmas napot élhessen meg, erre pedig a tökéletes helyszín a Seholsziget Élménypark.

Ígérjük, hogy nálunk gyereknapon sem fognak unatkozni, mert sokféle programmal, színes szolgáltatásokkal várjuk  az egész családot! Az élménypark különböző pontjai más-más lehetőségeket, látnivalókat rejtenek magukban, így mindig más foglalkozáson vehetnek részt, és rengeteg élménnyel gazdagodhatnak egy nap alatt úgy, hogy csak egy helyszínt látogattak meg a csemetével. A gyerekek megismerkedhetnek ősi mesterségekkel, mint például a kovácsolás, részt vehetnek kézműves foglalkozáson, ezzel is fejlesztve kreativitásukat. Sportolásra is van lehetőség, például focizásra és íjászatra. A gyerekek rajonganak az állatokért, az élmények fokozásának érdekében erről sem feledkeztünk meg! Az állatsimogatóban lehetőség van például megismerkedni az alpakkával, a madarakkal pedig a madárházban találkozhatnak. Élményparkunk egyik népszerű pontja Pán Péter Meseszigete, itt igazán kitombolhatják magukat a gyerekek és belevethetik magukat a labdatengerbe! A parkon belül lehetőség van hagyományőrző ételek közül válogatni, a több napra érkező látogatókat pedig szívesen látjuk a Postakocsi vendégházban és a Csillagfény sátorházban.

Élményparkunkat folyamatosan fejlesztjük és bővítjük, hogy minden korosztályt tartalmas programokkal várhassunk. Célunk, hogy a felnövekvő generációk számára feledésbe merült népi mesterségeket megismerjék a kicsik, mindezt a friss, szabad levegőn.

Ha szeretné gyermekét minőségi programmal szórakoztatni, és célja, hogy különféle ismeretekkel is gazdagodjon a csemete, akkor látogassanak el a Seholsziget Élményparkba a 2017. május 27-28-ra meghirdetett gyermeknapi hétvégén! Biztosan nem fognak csalódni, és a jövőben sokszor fognak hozzánk még visszatérni! Bővebb információkért keresse fel weboldalunkat a www.seszi.hu címen, kérdés esetén hívjon minket a 06-20-941-5505-ös telefonszámon, vagy írjon e-mailt az info@seszi.hu címre!