=

Divat-Trend

Tudjon meg mindent a flip-flop papucsokról!

A flip-flop papucsokat mindenki ismeri, sokan a nyarat nem tudják nélkülük elképzelni, mások pedig a látványát sem bírják elviselni. Egy biztos, hogy hiába vannak érvek ellene-mellette, évek óta megtalálhatjuk különböző boltok, áruházak polcain, és árusításuk soha sem jár veszteséggel.

Hivatalosan vietnámi papucsnak is hívják, a század középső felében azok az amerikai katonák terjesztették el a kifejezést, akik Vietnámban harcoltak. A közbeszédben elterjedt flip-flop elnevezés a papucs viselésével járó hangot utánozza. A flip-flop papucs töretlen népszerűsége elsősorban annak köszönhető, hogy kiváló szellőzést biztosít lábfejünk számára. Viselése komfortérzetet biztosít, gyorsan fel tudjuk venni, így több percet nyerhetünk, ha éppen késésben vagyunk. A papucsok készülhetnek gumiból, műanyagból, bőrből, és már pamut anyagból is elérhetők. Fontos, hogy anyaguk, kinézetük alapján döntsük el, hogy hova, milyen alkalomból vesszük fel! Gumipapucsot inkább strandon, egyéb fürdőhelyeken viseljünk, egy bőrből készült típust pedig bátran használhatunk utcai szandálként is! Napjainkban a flip-flop papucsok széles választékban kaphatók, mindenki megtalálja a saját stílusához illő lábbelit kortól és nemtől függetlenül. A színskála összes színét felhasználva, különböző díszítő elemekkel, strasszokkal, virágokkal ellátva dobják a piacra évről évre ezeket a termékeket.

Érdekesség, hogy kreatív művészek talált flip-flop papucsokból használati- és berendezési tárgyakat készítenek, ezzel népszerűsítve az újrahasznosítást, és az öko dizájnt. A papucsokból készítettek már asztalt, lámpát és gyerekjátékot is.

Ha flip-flop papucsra lenne szüksége, az Adidas Sportbolt Webáruházban megtalálhatja a kínálatban! A termékek megtekintéséhez keresse fel honlapunkat a www.sport-webaruhaz.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-1-290-5930-as számon, vagy írjon e-mailt az info@sport-webaruhaz.hu címre!