=

Életmód

Újítsa meg arcbőrét a kémiai peeling segítségével!

Az arcunk állandóan szem előtt van, nem tudjuk eltakarni úgy, ahogy más testrészeinket különböző ruhadarabokkal. Pontosan ezért olyan zavaróak az arcunkon megjelenő szépséghibák, aknék, májfoltok, hegek, a fény okozta öregedés jelei. A jó hír, hogy ezeket ma már képes a folyamatosan megújuló szépségipar eltüntetni, de legalábbis mérsékelni. Az egyik ilyen kezelés a kémiai peeling.

Intenzív eljárásról van szó, ami nem sebészi beavatkozás, de legalább ugyanolyan hatásos. A kémiai peeling az arcbőr felső, illetve mélyebb rétegeit hámlasztja le, megújítja ezzel a bőrt. Az arc frissebb, üdébb, fiatalabb lesz. Annak érdekében, hogy a kémiai peelingtől valóban azt az eredményt kapjuk, amit remélünk, ajánlott néhány tanácsot megfogadni és betartani.

A kezelés előtt fel kell készíteni az arcbőrt, így hatékonyabb lesz a hámlasztás. Ez azt jelenti, hogy a sejteket aktív állapotba hozzuk a bőrtípusnak megfelelő termékekkel, és csökkentjük a gyulladásos folyamatokat. A kezelést követően körültekintően kell eljárni, ha azt szeretnénk, hogy a hatás ne vesszen kárba. Fokozottan óvjuk a naptól, sőt, ha lehet, egyáltalán ne érje napfény legalább egy hétig. A hámlás természetes, ne piszkáljuk, igyekezzünk hagyni a bőrt zavartalanul regenerálódni, és kezeljük a megfelelő krémekkel.

A Phlebo-Med Kft. weboldalán, a www.phlebo-med.hu címen bőrgyógyászati rendelőnk honlapját találja, ahol közelebbről is megismerheti minden szolgáltatásunkat. Megoldást és gyógyírt kínálunk mindazoknak, akik elégedetlenek a bőrükkel, és szeretnének szebbnek, fiatalabbnak, magabiztosabbnak mutatkozni a világ előtt. Esztétikai bőrgyógyászatunk  részeként a kémiai peelinget is ajánljuk ügyfeleinknek. Sosem késő változni, változtatni, a régóta zavaró bőrhibákat, elváltozásokat megszépíttetni. A kémiai peeling egy eszköz, amivel ezt komoly beavatkozás nélkül, ám hatékonyan elérhetjük.

Ha szeretné megtapasztalni a kémiai peeling jótékony hatásait, keresse fel bőrgyógyászati rendelőnket bizalommal, és kérjen időpontot kezeléseink egyikére! A honlapunkon feltüntetett elérhetőségeinken kapcsolatba léphet velünk! Hívjon bennünket a +36-30-902-0703-as telefonszámon, vagy írjon az info@phlebo-med.hu e-mail címre.